Alde Premium G12 EVO antivries 25 liter

Art nr. 7301680
Ontdek de kracht van Alde Premium G12 EVO antivries in een handige 25 l verpakking. Het voorgemengde en gebruiksklare ethyleenglycol antivriesmiddel is specifiek ontwikkeld voor Alde verwarmingssystemen. Met deze geavanceerde formule ben je verzekerd van optimale vorstbescherming en een betrouwbaar

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Ontdek de kracht van Alde Premium G12 EVO antivries in een handige 25 l verpakking. Het voorgemengde en gebruiksklare ethyleenglycol antivriesmiddel is specifiek ontwikkeld voor Alde verwarmingssystemen. Met deze geavanceerde formule ben je verzekerd van optimale vorstbescherming en een betrouwbaar verwarmingssysteem.

Betrouwbare winterbescherming voor je verwarming

De Alde Premium G12 EVO antivries garandeert niet alleen een krachtige bescherming tegen vorst tot wel -37°C, maar biedt ook langdurige corrosiebescherming voor je verwarmingssysteem. Dankzij de speciale formule wordt een beschermende film gevormd aan de binnenkant van het systeem, wat zorgt voor een soepele circulatie en een efficiënte werking. Deze antivries draagt bij aan een comfortabel en evenwichtig verwarmd interieur, vrij van ongewenste bacteriegroei in het systeem. Bovendien biedt het een smerende werking voor onderdelen zoals de circulatiepomp. Alde Premium G12 EVO biedt langdurige bescherming en hoeft slechts om de 5 jaar vervangen te worden.

Belangrijkste voordelen

 • Inhoud: 25 l
 • Beschermt tot wel -37°C
 • 5 jaar corrosiebescherming: een beschermende film aan de binnenkant van het systeem
 • Vergemakkelijkt de circulatie
 • Zorgt voor een comfortabel en evenwichtig verwarmingssysteem
 • Voorkomt bacteriegroei
 • Smerende werking voor bijv. circulatiepomp
Specificaties
Merk Alde
EAN code 7350077530416
Extern artikelnummer 4080143
Breedte (cm) 0,26
Hoogte (cm) 0,46
Lengte (cm) 0,3
Gewicht (kg) 26,75

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
  Aan het laden
  Aan het laden