Over ons


Beyond Expectations

Gimeg is een toonaangevende full service onderneming actief in de kampeer-, recreatie-, outdoor- en interieurmarkt. Met een modern 12.000m2 magazijn bevoorraden wij dagelijks vele afnemers in binnen- en buitenland. Van lokale campingwinkels tot grote retailerformules.

In ons meer dan 140-jarig bestaan hebben wij veel kennis en specialisme opgebouwd. Waardevolle kennis die wij middels een persoonlijke benadering, advies op maat en training op locatie graag overbrengen aan onze dealers en eindgebruikers. Wij performen graag beyond expectations (boven verwachting) en met onze focus op de eindgebruiker proberen wij zoveel mogelijk toegevoegde waarde aan onze merken en producten te geven.

A-merken én eigen merken

De organisatie onderscheidt zich door haar brede assortiment kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken zoals o.a. Thule, Truma, Thetford en Milenco. Daarnaast versterkt Gimeg haar positie in de markt door het uitbouwen van haar eigen merken.

Met de merken Mestic, Travellife en Gimeg opereren wij met onze eigen product- en conceptvisie op de kampeer, outdoor en recreatiemarkt. Livn is het merk wat voornamelijk bij de DIY retailformules wordt verkocht en Cosi is gericht op de tuincentra en speciaalzaken in zowel de BeNeLux als ver daarbuiten.

Bij Gimeg zijn ongeveer 70 medewerkers werkzaam. Het hoofdkantoor bevindt zich in Nederland met daarnaast ook een vestiging in Denemarken. Najaar 2022 heeft Gimeg Nederland zich gevestigd op een nieuwe locatie in Utrecht. Met dit gloednieuwe magazijn, kantoor en showrooms zijn we klaar voor de toekomst.


Aan het laden
Aan het laden