Autosock vs. Sneeuwkettingen

Steeds meer Nederlanders stappen tijdens de winter over van de sneeuwketting naar de AutoSock. Wij vertellen u alles over de voordelen van een AutoSock ten opzichte van de traditionele sneeuwketting.


(Leestijd: 2 min)

Lees meer
Quartz, halogeen of gas?

De kampeerder die in de koudere tijden op de camping verblijft, wil er natuurlijk wel warm bijzitten. Wij vertellen u alles over de verschillende kachelsoorten en alle voordelen ten opzichte van elkaar.


(Leestijd: 2 min)

Lees meer
Westfield getest door Campingtrend

Campingtrend kwam voor een ‘live-event’ tijdens de KCJ 2018 langs op de Gimeg stand. Hier testte Campingtrend verschillende kampeerstoelen uit onze Westfield series. Bekijk hier de video van Campingtrend.


(Kijktijd: 1 min)

Bekijk video

136 jaar Gimeg Nederland B.V.

Gimeg Nederland B.V. is een gespecialiseerde groothandel in camping & caravan accessoires en sfeerverwarmingsproducten. Met een modern 8.000m2 magazijn bevoorraadden wij dagelijks vele afnemers in binnen en buitenland, van kleine campingwinkels tot grote retailers. In ons 136 jarig bestaan hebben wij veel kennis en specialisme opgebouwd. Waardevolle kennis die wij middels een persoonlijke benadering, advies op maat en scholing op locatie graag overbrengen aan onze dealers.

De organisatie onderscheidt zich in de markt door haar brede assortiment kwaliteitsproducten van gerenommeerde leveranciers en conceptmatige invulling van schapconcepten. In de afgelopen jaren heeft Gimeg Nederland B.V. haar positie als marktleider versterkt door het in de markt zetten van eigen kwaliteitsmerken: Gimeg, Travellife, Mestic, Livin' outdoor, Livin' flame en Cosi fires.Laag_12_1
Aan het laden
Aan het laden