Westfield getest door Campingtrend

Campingtrend kwam voor een ‘live-event’ tijdens de KCJ 2018 langs op de Gimeg stand. Hier testte Campingtrend verschillende kampeerstoelen uit onze Westfield series. Bekijk hier de video van Campingtrend.


(Kijktijd: 1 min)

Bekijk video
De Mestic Heteluchtfriteuse

Wist je dat een op de drie consumenten een heteluchtfriteuse boven de gewone frituurpan verkiest? Mestic speelt hier slim op in met een heteluchtfriteuse voor op de camping. Wij testen hem voor u uit.


(Leestijd: 3 min)

Lees meer

Wishlist

Achter de schermen zijn wij met een toegewijd team keihard aan het werk om de website verder te optimaliseren. Benieuwd wat er in de aankomende periode nog meer verbeterd zal worden?


(Leestijd: 2 min)

Lees meer

136 jaar Gimeg Nederland B.V.

Gimeg Nederland B.V. is een gespecialiseerde groothandel in camping & caravan accessoires en sfeerverwarmingsproducten. Met een modern 8.000m2 magazijn bevoorraadden wij dagelijks vele afnemers in binnen en buitenland, van kleine campingwinkels tot grote retailers. In ons 136 jarig bestaan hebben wij veel kennis en specialisme opgebouwd. Waardevolle kennis die wij middels een persoonlijke benadering, advies op maat en scholing op locatie graag overbrengen aan onze dealers.

De organisatie onderscheidt zich in de markt door haar brede assortiment kwaliteitsproducten van gerenommeerde leveranciers en conceptmatige invulling van schapconcepten. In de afgelopen jaren heeft Gimeg Nederland B.V. haar positie als marktleider versterkt door het in de markt zetten van eigen kwaliteitsmerken: Gimeg, Travellife, Mestic, Livin' outdoor, Livin' flame en Cosi fires.Laag_12_1

Aan het laden
Aan het laden