• Full service
  • Meer dan 130 jaar ervaring en kennis
  • Eigen merken en A-labels
  • Aftersales
Vaste leverdagen voor lengtevrachten

Om u nog beter van dienst te zijn, vervoeren we vanaf nu lengtevrachten met speciaal vervoer. Om dit praktisch mogelijk te maken, zullen we dit doen op vaste leverdagen. Lees hier welke leverdag voor u van toepassing wordt.


(Leestijd: 1 min)

Lees meer
Het vakantieklaar maken van de caravan

Voor een onbezorgde en geslaagde vakantie is het verstandig om eerst de caravan of camper te controleren. Lees snel verder voor onmisbare tips om caravans en campers klaar te maken voor het komende seizoen.(Leestijd: 3 min)

Lees meer
Aanpassingen in transportroutes

Vanaf 1 februari 2019 zal Gimeg reguliere orders geconsolideerd leveren op vaste afleverdata. Lees hier meer over onze vaste afleverdata en wat er voor u zal veranderen.
(Leestijd: 2 min)

Lees meer

136 jaar Gimeg Nederland B.V.

Gimeg Nederland B.V. is een gespecialiseerde groothandel in camping & caravan accessoires en sfeerverwarmingsproducten. Met een modern 8.000m2 magazijn bevoorraadden wij dagelijks vele afnemers in binnen en buitenland, van kleine campingwinkels tot grote retailers. In ons 136 jarig bestaan hebben wij veel kennis en specialisme opgebouwd. Waardevolle kennis die wij middels een persoonlijke benadering, advies op maat en scholing op locatie graag overbrengen aan onze dealers.

De organisatie onderscheidt zich in de markt door haar brede assortiment kwaliteitsproducten van gerenommeerde leveranciers en conceptmatige invulling van schapconcepten. In de afgelopen jaren heeft Gimeg Nederland B.V. haar positie als marktleider versterkt door het in de markt zetten van eigen kwaliteitsmerken: Gimeg, Travellife, Mestic, Livin' outdoor, Livin' flame en Cosi fires.Laag_12_1
Aan het laden
Aan het laden