• Full service
  • Meer dan 130 jaar ervaring en kennis
  • Eigen merken en A-labels
  • Aftersales
Bescherm uw camper of caravan

De zomer is bijna voorbij en dat betekent dat duizenden campers en caravans weer de stalling in gaan. Stalt u uw voertuig overdekt of buiten op een weiland? Waar u ook voor kiest, een camper- of caravanhoes altijd goed van pas. Ze bieden bescherming tegen invloeden van buitenaf, zodat uw voertuig er tiptop uit blijft zien!


(Leestijd: 3 min)

Lees meer
Levering van lengtevrachten

Wij willen u graag nog beter van dienst zijn. Daarom gaan we onze luifels (en overige lengtevrachten) in eigen beheer nemen en klaarzetten voor transport. Hierdoor kunnen we de kwaliteit en zorgvuldigheid tijdens het orderpick proces verbeteren. In deze blog kunt u lezen wanneer uw vaste leverdag wordt.

(Leestijd: 1 min)

Lees meer
Tips voor schoonmaken op vakantie

Wanneer u op pad bent met de caravan, camper of tent brengt u de dag bij mooi weer natuurlijk lekker buiten door. Toch loopt u stof en vuil makkelijk naar binnen. Met deze 5 tips houdt u uw tent of caravan schoon tijdens uw vakantie. Zo houdt u meer tijd over om te genieten!

(Leestijd: 3 min)

Lees meer

140 jaar Gimeg Nederland B.V.

Gimeg Nederland B.V. is een gespecialiseerde groothandel in camping & caravan accessoires en sfeerverwarmingsproducten. Met een modern 8.000m2 magazijn bevoorraadden wij dagelijks vele afnemers in binnen en buitenland, van kleine campingwinkels tot grote retailers. In ons 140 jarig bestaan hebben wij veel kennis en specialisme opgebouwd. Waardevolle kennis die wij middels een persoonlijke benadering, advies op maat en scholing op locatie graag overbrengen aan onze dealers.

De organisatie onderscheidt zich in de markt door haar brede assortiment kwaliteitsproducten van gerenommeerde leveranciers en conceptmatige invulling van schapconcepten. In de afgelopen jaren heeft Gimeg Nederland B.V. haar positie als marktleider versterkt door het in de markt zetten van eigen kwaliteitsmerken: Gimeg, Travellife, Mestic, Livin' outdoor, Livin' flame en Cosi fires.Laag_12_1
Aan het laden
Aan het laden