• Full service
  • Meer dan 130 jaar ervaring en kennis
  • Eigen merken en A-labels
  • Aftersales
Live informatiepagina COVID-19 voor dealers

Laatste update: 03-06-2020
De gevolgen van het coronavirus zijn groot en de ontwikkelingen gaan razendsnel. Daarom hebben wij een informatiepagina ingericht waar wij laatste nieuws over het coronavirus met u delen. In één overzicht ziet u hoe Nederland omgaat met het virus, welke maatregelen er gelden en waar u als ondernemer terecht kunt voor hulp van de overheid.

(Leestijd: 5 min)

Lees meer
Update Corona: Wij zijn open en leveren door!

Het coronavirus heeft een enorme impact op ons land, maar wij doen er alles aan om onze dienstverlening zo normaal mogelijk te laten verlopen. Wij leveren dan ook gewoon door en zijn goed bereikbaar! Natuurlijk doen we er daarbij alles aan om onze medewerkers en klanten te beschermen. Lees meer over de maatregelen die wij genomen hebben.

(Leestijd: 1 min)

Lees meer
Kamperen ten tijde van het coronavirus

De coronacrisis roept veel vragen op. Ook met betrekking tot kamperen. Is kamperen nog mogelijk? Zijn campings nog open of moeten ze dicht? Wij houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen en de consequenties daarvan op de kampeerwereld. Deze blog wordt naar aanleiding van het laatste nieuws steeds geüpdatet.

(Leestijd: 5 min)

Lees meer

Gimeg Nederland B.V.

Bij Gimeg hebben we een passie voor kamperen. Die passie, en een flinke dosis kennis en ervaring, steken we in ons complete en gevarieerde assortiment. In samenwerking met onze gerenommeerde A-merken én door onze eigen kwaliteitsmerken op de markt te zetten. Onze kampeermerken Gimeg, Travellife, Mestic, Livin’ outdoor en sfeerverwarmingsmerken Livin’ flame en Cosi zijn constant in ontwikkeling. Altijd met hetzelfde doel voor ogen: genieten van het buitenleven!

Sluit u zich bij ons aan als dealer? Dan ondersteunen wij u op alle gebieden. Van een uitstekende technische dienst tot een snelle en soepele bezorging vanuit ons moderne magazijn in De Meern. U kunt leunen op onze technische expertise en commerciële ondersteuning. We maken het u graag zo makkelijk mogelijk! Zo zorgen we samen voor een goede verkoop.Laag_12_1
Aan het laden
Aan het laden