• Full service
  • Meer dan 130 jaar ervaring en kennis
  • Eigen merken en A-labels
  • Aftersales
Verwarmen van de caravan

Winterkamperen heeft veel charmes. De natuur is prachtig en het is heerlijk knus in de caravan wanneer het buiten koud en donker is. Maar natuurlijk mag een goede verwarming niet ontbreken. Weet u welke verwarmingsmogelijkheden u heeft? Kom erachter wat bij u past.

(Leestijd: 3 min)

Lees meer
CBS Trendrapport Toerisme 2019

Nederlanders houden van vakantie vieren! Dat blijkt wel uit het trendrapport toerisme, recreatie en vrije tijd van het CBS. Maar hoeveel mensen gaan er eigenlijk kamperen? En waar gaan ze dan heen? Het trendrapport geeft een interessante indruk van de vakantiegewoonten van ons land.

(Leestijd: 4 min)

Lees meer
Gimeg Gasdrukregelaars

De temperaturen dalen dus een goede kachel bij het kamperen komt goed van pas! Maar welke gasrukregelaar heeft u daarvoor nodig? In deze blog leggen wij precies uit wanneer u welke gasdrukregelaar gebruikt en waar u op moet letten. Bij gebruik van gas staat veiligheid voorop!

(Leestijd: 3 min)

Lees meer

139 jaar Gimeg Nederland B.V.

Gimeg Nederland B.V. is een gespecialiseerde groothandel in camping & caravan accessoires en sfeerverwarmingsproducten. Met een modern 8.000m2 magazijn bevoorraadden wij dagelijks vele afnemers in binnen en buitenland, van kleine campingwinkels tot grote retailers. In ons 139 jarig bestaan hebben wij veel kennis en specialisme opgebouwd. Waardevolle kennis die wij middels een persoonlijke benadering, advies op maat en scholing op locatie graag overbrengen aan onze dealers.

De organisatie onderscheidt zich in de markt door haar brede assortiment kwaliteitsproducten van gerenommeerde leveranciers en conceptmatige invulling van schapconcepten. In de afgelopen jaren heeft Gimeg Nederland B.V. haar positie als marktleider versterkt door het in de markt zetten van eigen kwaliteitsmerken: Gimeg, Travellife, Mestic, Livin' outdoor, Livin' flame en Cosi fires.Laag_12_1
Aan het laden
Aan het laden