• Full service
  • Meer dan 130 jaar ervaring en kennis
  • Eigen merken en A-labels
  • Aftersales
Gimeg Gasdrukregelaars

De temperaturen dalen dus een goede kachel bij het kamperen komt goed van pas! Maar welke gasrukregelaar heeft u daarvoor nodig? In deze blog leggen wij precies uit wanneer u welke gasdrukregelaar gebruikt en waar u op moet letten. Bij gebruik van gas staat veiligheid voorop!

(Leestijd: 3 min)

Lees meer
Pompoen uit de Heteluchtfriteuse

Dit jaar vierden wij Halloween met een heerlijk pompoengerecht uit de Mestic Heteluchtfriteuse. Gewoon in de camper of caravan te maken dankzij het lage wattage van de friteuse! Benieuwd hoe u binnen een kwartiertje deze lekkere en gezonde maaltijd op tafel zet? U leest het in deze blog.

(Leestijd: 4 min)

Lees meer
Komt u langs bij onze Huisshow?

We nodigen u graag uit voor de Gimeg Huisshow 2020. In een fysieke winkelpresentatie maakt u kennis met al onze noviteiten en bestsellers. Ook nemen we u mee in onze toekomstplannen en vertellen wij welke kansen wij zien voor onze relaties. Wilt u onze Huisshow bezoeken? Klik dan snel verder.

(Leestijd: 1 min)

Lees meer

139 jaar Gimeg Nederland B.V.

Gimeg Nederland B.V. is een gespecialiseerde groothandel in camping & caravan accessoires en sfeerverwarmingsproducten. Met een modern 8.000m2 magazijn bevoorraadden wij dagelijks vele afnemers in binnen en buitenland, van kleine campingwinkels tot grote retailers. In ons 139 jarig bestaan hebben wij veel kennis en specialisme opgebouwd. Waardevolle kennis die wij middels een persoonlijke benadering, advies op maat en scholing op locatie graag overbrengen aan onze dealers.

De organisatie onderscheidt zich in de markt door haar brede assortiment kwaliteitsproducten van gerenommeerde leveranciers en conceptmatige invulling van schapconcepten. In de afgelopen jaren heeft Gimeg Nederland B.V. haar positie als marktleider versterkt door het in de markt zetten van eigen kwaliteitsmerken: Gimeg, Travellife, Mestic, Livin' outdoor, Livin' flame en Cosi fires.Laag_12_1
Aan het laden
Aan het laden