• Full service
  • Meer dan 130 jaar ervaring en kennis
  • Eigen merken en A-labels
  • Aftersales
Tips voor schoonmaken op vakantie

Wanneer u op pad bent met de caravan, camper of tent brengt u de dag bij mooi weer natuurlijk lekker buiten door. Toch loopt u stof en vuil makkelijk naar binnen. Met deze 5 tips houdt u uw tent of caravan schoon tijdens uw vakantie. Zo houdt u meer tijd over om te genieten!

(Leestijd: 3 min)

Lees meer
Het gemak van het Truma iNet System

Met het Truma iNet System bediend de kampeerder eenvoudig de klimaatregeling op afstand. Ook de inhoud van gasflessen wordt snel inzichtelijk. Dankzij dit systeem stuurt u uw Truma apparatuur overal en op elk moment per app aan. Kamperen wordt zo nog eenvoudiger, comfortabeler en veiliger.

(Leestijd: 2 min)

Lees meer
Duurzaam kamperen, een grote trend

Wel 9 op de 10 Nederlanders vindt het milieu belangrijk. Ze zijn bewust bezig met een duurzame levensstijl en dat uit zich ook tijdens de vakantie. Natuurterreinen en eco-campings worden drukbezocht en kampeerders zijn op zoek naar duurzame producten. Wij helpen hen hier graag mee!

(Leestijd: 3 min)

Lees meer

136 jaar Gimeg Nederland B.V.

Gimeg Nederland B.V. is een gespecialiseerde groothandel in camping & caravan accessoires en sfeerverwarmingsproducten. Met een modern 8.000m2 magazijn bevoorraadden wij dagelijks vele afnemers in binnen en buitenland, van kleine campingwinkels tot grote retailers. In ons 136 jarig bestaan hebben wij veel kennis en specialisme opgebouwd. Waardevolle kennis die wij middels een persoonlijke benadering, advies op maat en scholing op locatie graag overbrengen aan onze dealers.

De organisatie onderscheidt zich in de markt door haar brede assortiment kwaliteitsproducten van gerenommeerde leveranciers en conceptmatige invulling van schapconcepten. In de afgelopen jaren heeft Gimeg Nederland B.V. haar positie als marktleider versterkt door het in de markt zetten van eigen kwaliteitsmerken: Gimeg, Travellife, Mestic, Livin' outdoor, Livin' flame en Cosi fires.Laag_12_1Aan het laden
Aan het laden