• Full service
  • Meer dan 130 jaar ervaring en kennis
  • Eigen merken en A-labels
  • Aftersales
Live informatiepagina COVID-19 voor dealers

Laatste update: 06-04-2020
De gevolgen van het coronavirus zijn groot en de ontwikkelingen gaan razendsnel. Daarom hebben wij een informatiepagina ingericht waar wij laatste nieuws over het coronavirus met u delen. In één overzicht ziet u hoe Nederland omgaat met het virus, welke maatregelen er gelden en waar u als ondernemer terecht kunt voor hulp van de overheid.

(Leestijd: 5 min)

Lees meer
Update Corona: Wij zijn open en leveren door!

Het coronavirus heeft een enorme impact op ons land, maar wij doen er alles aan om onze dienstverlening zo normaal mogelijk te laten verlopen. Wij leveren dan ook gewoon door en zijn goed bereikbaar! Natuurlijk doen we er daarbij alles aan om onze medewerkers en klanten te beschermen. Lees meer over de maatregelen die wij genomen hebben.

(Leestijd: 1 min)

Lees meer
Kamperen ten tijde van het coronavirus

De coronacrisis roept veel vragen op. Ook met betrekking tot kamperen. Is kamperen nog mogelijk? Zijn campings nog open of moeten ze dicht? Wij houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen en de consequenties daarvan op de kampeerwereld. Deze blog wordt naar aanleiding van het laatste nieuws steeds geüpdatet.

(Leestijd: 5 min)

Lees meer

139 jaar Gimeg Nederland B.V.

Gimeg Nederland B.V. is een gespecialiseerde groothandel in camping & caravan accessoires en sfeerverwarmingsproducten. Met een modern 8.000m2 magazijn bevoorraadden wij dagelijks vele afnemers in binnen en buitenland, van kleine campingwinkels tot grote retailers. In ons 139 jarig bestaan hebben wij veel kennis en specialisme opgebouwd. Waardevolle kennis die wij middels een persoonlijke benadering, advies op maat en scholing op locatie graag overbrengen aan onze dealers.

De organisatie onderscheidt zich in de markt door haar brede assortiment kwaliteitsproducten van gerenommeerde leveranciers en conceptmatige invulling van schapconcepten. In de afgelopen jaren heeft Gimeg Nederland B.V. haar positie als marktleider versterkt door het in de markt zetten van eigen kwaliteitsmerken: Gimeg, Travellife, Mestic, Livin' outdoor, Livin' flame en Cosi fires.Laag_12_1
Aan het laden
Aan het laden