• Full service
  • Meer dan 130 jaar ervaring en kennis
  • Eigen merken en A-labels
  • Aftersales
Caravan Salon 2020 Belangrijke mededeling

De gezondheid van onze klanten en medewerkers staat altijd op de eerste plaats. Gezien de situatie rond Covid-19 heeft Gimeg daarom helaas besloten om dit jaar niet deel te nemen aan de Caravan Salon 2020 in Düsseldorf. Bekijk onze blog voor verdere uitleg. Wij kijken ernaar uit u volgend jaar weer te zien op de Caravan Salon 2021!

(Leestijd: 1 min)

Lees meer
De Gimeg Catalogus! Bekijk hem hier

De catalogus voor 2020 staat weer vol met duizenden producten van onze A-merken en eigen merken. Bijvoorbeeld het nieuwe campingservies van Travellife, de Smart Movers van Truma en nog veel meer! Bekijk hem snel en ontdek ons complete en gevarieerde assortiment.

(Leestijd: 1 min)

Lees meer
Diefstalbeveiliging voor de camper en caravan

Vakantie is de tijd om lekker van uw vrije tijd te genieten en alle zorgen los te laten. Maar ook op vakantie kunt u ten prooi vallen aan diefstal. Dat is wel het laatste wat u wilt! Met deze tips beschermt u uw voertuig en uw eigendommen, zodat u weer onbezorgd kunt genieten.

(Leestijd: 3 min)

Lees meer

Gimeg Nederland B.V.

Bij Gimeg hebben we een passie voor kamperen. Die passie, en een flinke dosis kennis en ervaring, steken we in ons complete en gevarieerde assortiment. In samenwerking met onze gerenommeerde A-merken én door onze eigen kwaliteitsmerken op de markt te zetten. Onze kampeermerken Gimeg, Travellife, Mestic, Livin’ outdoor en sfeerverwarmingsmerken Livin’ flame en Cosi zijn constant in ontwikkeling. Altijd met hetzelfde doel voor ogen: genieten van het buitenleven!

Sluit u zich bij ons aan als dealer? Dan ondersteunen wij u op alle gebieden. Van een uitstekende technische dienst tot een snelle en soepele bezorging vanuit ons moderne magazijn in De Meern. U kunt leunen op onze technische expertise en commerciële ondersteuning. We maken het u graag zo makkelijk mogelijk! Zo zorgen we samen voor een goede verkoop.Laag_12_1
Aan het laden
Aan het laden