Livn écran de balcon HDPE gris 90x500 cm

No. d'article 5000180
Geniet in alle privacy van de buitenlucht op uw balkon met een balkonscherm van Livin’outdoor. U schermt hiermee een doorschijnende omheining eenvoudig af, zodat niemand bij u op het balkon kan kijken. Privé genieten op uw balkon Dit balkonscherm van Livin’outdoor is de perfecte manier om een
Prix de vente conseillé
€ 29,95
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Geniet in alle privacy van de buitenlucht op uw balkon met een balkonscherm van Livin’outdoor. U schermt hiermee een doorschijnende omheining eenvoudig af, zodat niemand bij u op het balkon kan kijken.

Privé genieten op uw balkon

Dit balkonscherm van Livin’outdoor is de perfecte manier om een heerlijk privéplekje te maken van uw balkon. Het scherm is gemaakt van HDPE, oftewel polyethyleen met hoge dichtheid. Dankzij dit materiaal wordt wind slechts gedeeltelijk tegengehouden, zodat u nog steeds geniet van een verfrissend briesje op uw balkon. Met dit balkonscherm worden nieuwsgierige blikken buiten gehouden én profiteert u van 85% bescherming tegen uv-licht. Bent u benieuwd of deze balkonafscherming bij uw huis past? Dankzij zijn ruime formaat is dit scherm gelukkig geschikt voor de meeste balkons. Met een hoogte van 90 cm en een breedte van wel 500 cm is hij groot genoeg om een flink balkon af te schermen!

Belangrijkste kenmerken

  • Materiaal: HDPE
  • Kleur: antraciet
  • Afmetingen: 90 x 500 cm (lxb)
  • Schimmelwerend en eenvoudig te reinigen

Gebruiksvriendelijk balkonscherm

Het balkonscherm van Livin’outdoor is gebruiksvriendelijk qua montage én onderhoud. Het scherm is voorzien van 10 mm dikke aluminium bevestigingsogen. Door middel van deze gaten kunt u het scherm makkelijk bevestigen met kabelbinders. Het klusje is zo geklaard! Ook aan het onderhoud bent u weinig tijd kwijt. Het scherm is namelijk schimmelwerend en wanneer er vuil op kunt, kunt u het eenvoudig reinigen met een vochtig doekje. Zelfs na langdurig gebruik blijft dit scherm er dan ook mooi uit zien. Mocht er toch iets mis mee zijn, dan kunt u aanspraak doen op de garantie van 3 jaar!

Dit balkonscherm van Livin’outdoor is de perfecte toevoeging aan uw balkon. Hiermee creëert u een plekje dat echt voor uzelf is, om heerlijk te ontspannen.

Spécifications
Marque Livn
EANCode 8712757466306
Couleur Primaire Gris
Largeur du produit (cm) 500
Longueurt (cm) 90
Poids net (kg) 0,75
Garantie 2 année
Matériel Polyester

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours