Livn rideau de porte Nature 90x210cm

No. d'article 3417170
Laat jouw buitendeur met het Livn deurgordijn Nature voortaan gerust openstaan. Zo komt er voldoende frisse lucht binnen en houd je muggen, vliegen en andere insecten buiten. Het bamboe vliegengordijn heeft een tropische look en is een leuke aanvulling op het interieur. Bamboe deurgordijn Vul je
Prix de vente conseillé
€ 34,99
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Laat jouw buitendeur met het Livn deurgordijn Nature voortaan gerust openstaan. Zo komt er voldoende frisse lucht binnen en houd je muggen, vliegen en andere insecten buiten. Het bamboe vliegengordijn heeft een tropische look en is een leuke aanvulling op het interieur.

Bamboe deurgordijn

Vul je jouw woning graag met frisse lucht door de achterdeur regelmatig open te zetten? Helaas zien ook insecten dit vaak als een uitnodiging om naar binnen te komen. Met het Livn deurgordijn Nature is dit verleden tijd! Het speelse vliegengordijn bestaat uit een houten bovenrail en slierten gemaakt van korte bamboestokjes afgewisseld met kralen. Dit maakt het gordijn uniek en geeft een speels effect. Het bamboe deurgordijn is dus niet alleen handig, maar ook een mooie decoratieve toevoeging aan jouw interieur. Bovendien blijft het met een deurgordijn gemakkelijk voor huisdieren en kleine kinderen om naar binnen en buiten te lopen.

Belangrijkste kenmerken

  • Houdt vliegen en ander ongedierte buiten
  • Gemakkelijk doorheen te lopen
  • Voor een maximale deuropening van 90 x 211,5 cm
  • Montage in en op het kozijn, aan de binnenzijde
  • Hoogte en breedte onbeperkt inkortbaar

Geschikt voor meerdere deurmaten

Het Livn deurgordijn Nature is geschikt voor deuren met een maximale opening van 90 x 211,5 cm. Dit geldt voor naar buiten draaiende (dubbele) deuren en schuifpuien. Zowel de hoogte als de breedte van het gordijn zijn in te korten. Zo maak je hem perfect op maat voor jouw deur. Zaag de houten rail af op het juiste formaat en kort de lengte van het gordijn in met een tang. Het houten vliegengordijn is nu klaar om op te hangen! Monteer hem altijd aan de binnenzijde van de woning, op of in het kozijn.

Houd vliegend ongedierte buiten met dit natuurlijke Livn deurgordijn Nature. Het gordijn is aan te passen aan vrijwel elke deur en je loopt er gemakkelijk doorheen. Daarnaast is het ook een decoratieve toevoeging aan jouw interieur.

Spécifications
Marque Livn
Série Outdoor
EANCode 8712757480685
Couleur Primaire Beige
Largeur du produit (cm) 90
Hauteur (cm) 210
Poids net (kg) 1,35
Garantie 2 année
Moyen de raccourcir Oui
Matériel Bambou
Matériau Armature BOIS
Résistant au pollen Non

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours