Relaxte zomer met Travellife

jeudi 6 août 2020
Leestijd 3 minuten: Het is vakantietijd! Voor veel mensen is deze periode van rust meer dan welkom. Nederlanders zijn namelijk vermoeid na maandenlang thuiswerken. In Het Parool is te lezen dat meer dan een derde van alle werkenden aangeeft dat de werkdruk door de coronacrisis hoger is dan ooit. Het is dan ook ontzettend belangrijk om deze zomer bij te tanken en lekker uit te rusten. En dat doet u met Travellife!

DELEN | LEES MEER


Relaxen met Travellife

Normaal gesproken trekken vakantiegangers eropuit naar alle hoeken van de wereld, maar vanwege het coronavirus kiezen dit jaar veel mensen voor een vakantie dichterbij huis. Gelukkig kunt u ook op vakantie in Nederland, of gewoon in uw eigen tuin, heerlijk tot rust komen met de Relax meubels van Travellife. De Travellife Barletta Relax stoel en het Travellife Barletta Relax ligbed zijn er volledig op gericht om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Ideaal om eindeloos te genieten in eigen tuin, maar u neemt ze ook gemakkelijk mee in de auto naar de camping of een vakantiepark. Met deze comfortabele loungemeubelen komt u helemaal tot rust.
Travellife Barletta Relax

Travellife Barletta Relax stoel

De Travellife Barletta Relax is de ultieme relaxstoel. De stoel heeft een geïntegreerde voetenbank en komt automatisch in de ligstand wanneer u de leuning naar achteren duwt. De Barletta Relax is traploos verstelbaar, zodat u hem helemaal naar eigen wens in kunst stellen. De zachte Airmesh-bekleding zit heerlijk comfortabel en dankzij de geïntegreerde bekerhouder hoeft u niet eens meer op te staan om uw drankje te pakken. Voor nog meer comfort is ook een verstelbaar hoofdkussen bij de Relax stoel inbegrepen. In deze stoel vliegen de zonnige zomerdagen voorbij.

Travellife Barletta Ligbed

Travellife Barletta Relax Ligbed

Voor het ultieme vakantiegevoel strekt u uit op het Travellife Barletta Relax ligbed. Het Barletta ligbed biedt lekker veel ruimte met een lengte van wel 2 meter. Ook langere mensen kunnen hier dus heerlijk comfortabel op genieten. De rugleuning is in wel zes standen verstelbaar, zodat u niet alleen languit kunt liggen, maar ook de leuning omhoog kunt zetten om een boekje te lezen. Het Barletta ligbed is met een zithoogte van 45 cm hoger dan de meeste ligbedden. Dat maakt het makkelijk om op te staan na een middagje zonnebaden. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon lekker blijven liggen!

Geniet van een relaxte zomer met Travellife!Hoe waardeert u deze blog?

Chargement en cours
Chargement en cours