Travellife Rota vaisselle set beige 16 pièces

No. d'article 1191370
De Travellife Rota 16-delige beige serviesset is speciaal gemaakt voor kampeerders die graag in luxe willen genieten van hun vakantie. De set bestaat uit vier bekers met een inhoud van 225 ml, vier kommen van ø 13 cm, vier borden van ø 23 cm en vier borden van ø 28 cm. Het servies heeft een
Prix de vente conseillé
€ 89,99
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

De Travellife Rota 16-delige beige serviesset is speciaal gemaakt voor kampeerders die graag in luxe willen genieten van hun vakantie. De set bestaat uit vier bekers met een inhoud van 225 ml, vier kommen van ø 13 cm, vier borden van ø 23 cm en vier borden van ø 28 cm. Het servies heeft een lichtbeige binnen- of bovenkant en donkerder beige buiten- of onderkant.

Dankzij het gebruik van melamine ziet het servies eruit alsof het van keramiek is gemaakt, maar heeft het alle voordelen van kunststof. Zo is het enorm stevig en kras- en vaatwasmachinebestendig, in tegenstelling tot normaal plastic. Met deze serviesset met geglazuurde keramiek look dek je een uitnodigende tafel en nodig je vrienden of familie uit voor een gezellig diner. De bekers, kommen en borden uit de Rota serviesset zijn ook los verkrijgbaar en in een andere kleurstelling.

Belangrijkste voordelen

  • 16-delige serviesset voor op de camping
  • Stevig en krasbestendig melamine
  • Vaatwasmachinebestendig: in de bovenste lade
  • Stapelbaar
  • Geglazuurde keramiek look
Spécifications
Marque Travellife
Série Rota
EANCode 8712757479528
Couleur Primaire Beige
Poids net (kg) 2,5
Garantie 2 année
Résistant au micro-ondes Non
Matériel Mélamine
Ensemble Oui
Résistant au lave-vaisselle Oui

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours