Thule Van Lock noir (2 pièces)

No. d'article 7514990
Niks zo fijn als rondtrekken met uw eigen kampeerbusje. Natuurlijk wilt u zich tijdens uw reis geen zorgen hoeven te maken over het kwijtraken van uw eigendommen. Met het Van Lock van Thule beschermt u uw busje tegen inbrekers. Zo kunt u met een veilig gevoel op reis gaan. U ontvangt het slot in een
Prix de vente conseillé
€ 190,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Niks zo fijn als rondtrekken met uw eigen kampeerbusje. Natuurlijk wilt u zich tijdens uw reis geen zorgen hoeven te maken over het kwijtraken van uw eigendommen. Met het Van Lock van Thule beschermt u uw busje tegen inbrekers. Zo kunt u met een veilig gevoel op reis gaan. U ontvangt het slot in een 2-pack.

Stevig deurslot voor busjes

Het Thule Van Lock is speciaal ontwikkeld voor kampeerbusjes. Dankzij het doordachte ontwerp beveiligt dit slot achter- en zijschuifdeuren. Het houdt de twee delen van de deur bij elkaar om te voorkomen dat deze open kunnen. Het slot is compact en aantrekkelijk ontworpen. De kleur is afgestemd op die van de bumper en handgrepen, waardoor het slot goed bij uw busje past. Handig aan het Van Lock is dat het op alle modellen kampeerbusjes past. Door dit deurslot te monteren maakt u het inbrekers een stuk lastiger om bij uw waardevolle spullen te komen.

Belangrijkste kenmerken

  • Past op alle modellen kampeerbusjes
  • Beveiligt achter- en zijschuifdeuren
  • Kleur: zwart
  • 2-pack

Meer diefstalbeveiliging

Met het Thule Van Lock beschermt u uw eigendommen tegen ongewenste indringers. Voor nog meer bescherming van uw eigendommen heeft Gimeg een ruim assortiment aan diefstalbeveiliging. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kluis. Als het dan toch iemand lukt om uw voertuig binnen te komen, zijn uw meest waardevolle eigendommen in ieder geval veilig. Ook kunt u ervoor kiezen om een alarmsysteem aan te schaffen. Het Milenco Sleep Safe alarm ontmoedigt indringers door elke 10 seconden te knipperen. Als iemand probeert binnen te komen geeft het alarmsysteem een luid alarm af, zodat u meteen gewaarschuwd bent.

Met het Thule Van Lock beschermt u uw van of kampeerbusje tegen inbraak. Combineer dit deurslot met andere soorten diefstalbeveiliging voor een optimale bescherming van uw eigendommen. Zo gaat u met een veilig en onbezorgd gevoel op vakantie.

Spécifications
Marque Thule
Modèle Van lock
EANCode 5415182019316
Couleur Primaire Noir
External article number 309833
Largeur du produit (cm) 5,8
Hauteur (cm) 2,4
Longueurt (cm) 15,3
Poids net (kg) 1
Garantie 2 année
Matériel Aluminium
Application Serrure de porte

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours