Thule Porte-vélos VeloSlide Standard (sans rails de montage)

No. d'article 1400700
De Thule VeloSlide is een gebruiksvriendelijke fietsendrager voor in de garageruimte van uw kampeerauto. Dankzij het handige schuifsysteem is het in- en uitladen van de fietsen zo makkelijk als wat. Uw fietsen zijn zo altijd veilig opgeborgen en beschermd tegen weersinvloeden. Fietsendrager voor
Prix de vente conseillé
€ 1.049,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

De Thule VeloSlide is een gebruiksvriendelijke fietsendrager voor in de garageruimte van uw kampeerauto. Dankzij het handige schuifsysteem is het in- en uitladen van de fietsen zo makkelijk als wat. Uw fietsen zijn zo altijd veilig opgeborgen en beschermd tegen weersinvloeden.

Fietsendrager voor in de garage

Maakt u graag een mooie fietstocht tijdens uw vakantie? Neem uw fietsen dan mee met de VeloSlide fietsendrager van Thule. Deze fietsendrager voor de camper is ideaal voor het vervoer van maximaal twee elektrische fietsen in de garageruimte van uw voertuig. De drager kan tot 1,5 meter uit de garage geschoven worden, zodat u eenvoudig uw fietsen kunt plaatsen. Dankzij de unieke, gepatenteerde handgreep schuift u de drager gemakkelijk weer terug in de garage. De positie van de fietsen kan zowel horizontaal als verticaal naar wens worden aangepast, ook als de fietsen al zijn vastgemaakt. Met deze drager van hoge kwaliteit kunt u er zeker van zijn dat uw fietsen veilig vervoerd worden.

Belangrijkste kenmerken

  • Aantal fietsen: 2
  • Maximaal draaggewicht: 50 kg
  • Montageplaats: garage
  • Neemt weinig ruimte in

Veilig en eenvoudig

De Thule VeloSlide is voorzien van afstandhouders die de fietsen goed op hun plek houden. De verstelbare, met zacht materiaal beklede afstandhouders kunnen gemakkelijk van links naar rechts worden verplaatst zodat ze in één lijn staan met uw fietsframe. Ook de wielhouders zorgen ervoor dat uw fiets in positie blijft. Deze zijn voorzien van verstelbare ratelsluitingen, zodat verschillende fietsmodellen erop passen. Gebruikt u de fietsendrager niet? Dan kan hij zijdelings verschoven of volledig afgenomen worden, waardoor alleen de montagerails achterblijven op de garagevloer. Zo houdt u weer ruimte over voor andere bagage.

Deze fietsendrager van Thule maakt het makkelijk en veilig om uw fiets op reis te nemen. Vervoert u uw fiets liever op de dissel of aan de achterwand van uw voertuig? Ook hiervoor biedt Thule oplossingen. Kies de optie die het best bij u past en geniet tijdens uw vakantie van talloze fietstochten.

Spécifications
Marque Thule
Modèle VeloSlide
EANCode 5415182046046
Couleur Primaire Argent
Couleur Secondaire Noir
nombre de bicyclettes 2
External article number 302014
Largeur du produit (cm) 40
Hauteur (cm) 70
Longueurt (cm) 195
Poids net (kg) 20,9
Poids maximale (kg) 70

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours