Thule Omnistor 3200 3,00x2,50m anthracite Uni Grey

No. d'article 9319590
De Thule Omnistor 3200 is de ideale wandluifel voor compacte voertuigen. Hij is direct te installeren op diverse kampeerbusjes of aan een dakrek op een auto. Geniet van de verkoelende schaduw onder uw luifel!   Ontspannen in de schaduw Natuurlijk genieten we er allemaal van als de zon schijnt,
Prix de vente conseillé
€ 540,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

De Thule Omnistor 3200 is de ideale wandluifel voor compacte voertuigen. Hij is direct te installeren op diverse kampeerbusjes of aan een dakrek op een auto. Geniet van de verkoelende schaduw onder uw luifel!

 

Ontspannen in de schaduw

Natuurlijk genieten we er allemaal van als de zon schijnt, maar als de temperaturen hoog oplopen is het ook fijn om even de schaduw op te kunnen zoeken. De Thule Omnistor 3200 is een eenvoudige wandluifel die u gemakkelijk aan uw kampeerbusje of auto met dakrek installeert. Dit model is 3 meter lang en heeft een ruime uitval van 2,5 meter. Binnen deze categorie is dit de grootste uitval die u op de markt kunt vinden! De stijlvolle luifel is beschikbaar in twee cassettekleuren: antraciet en aluminium. Het doek is uitgevoerd in de kleur Uni Grey. Een groot voordeel van deze wandluifel is dat u hem in uw eentje op kunt zetten. Dus ook wanneer u alleen op pad gaat kunt u de schaduw altijd opzoeken.

 

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor compacte voertuigen
  • Eenvoudig en snel te monteren zonder boren
  • Kan door één persoon opgezet worden
  • 3,00 m lang met een uitval van 2,50 m
  • Handmatige bediening

 

Zo gebruikt u uw wandluifel

Het opzetten van de Omnistor 3200 is een eenvoudige klus. Om te beginnen opent u de cassette om de spanarmen eruit te halen. Vervolgens kunt u het doek met de hand uitrollen en de poten plaatsen. Sluit ten slotte de spanarmen aan op de poten om spanning te creëren. Het gebruiksvriendelijke Thule Quick-Lock systeem helpt u de luifel op de juiste hoogte op te zetten. Voordat u het weet staat deze wandluifel voor uw kampeerbusje al klaar voor gebruik! Aan de luifel kunnen diverse accessoires worden geïnstalleerd, zoals de Thule Sun Blockers en de Thule Rain Blockers. U creëert hiermee snel een aangenaam plekje naast uw voertuig, om heerlijk te ontspannen.

 

Waar u ook bent, met deze luifel aan uw voertuig kunt u altijd de schaduw opzoeken. De Thule Omnistor 3200 is beschikbaar in verschillende lengtes (1,90 m – 3 m), en heeft altijd een uitval van 2,5 meter.

Spécifications
Marque Thule
Série Omnistor
Modèle 3200
External article number 302469
Commande Manuellement
Largeur du produit cm 8 cm
Hauteur cm 11 cm
Longueurt cm 300 cm
Poids net kg 16,9 kg
Code EAN 5415182054546
Garantie 2 année
Marque CE
Colour casette store Noir
Couleur du tissu d'auvent Gris
Matériau toile PVC
Véhicle de marque Universeel
Avancée cm 250 cm
Pièces jointes
Vue éclatée 9319590T.pdf

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours