Thule Excellent 4rd rail kit zwart

No. d'article 9735150
Met de Thule Excellent 4th rail kit kunt u wel vier fietsen tegelijkertijd meenemen op uw fietsendrager! Deze 4th rail kit is geschikt voor de Thule Excellent fietsendrager. De wielgoot is uitgevoerd in het zwart. Uitbreiding voor Thule Excellent fietsendrager De standaard versie van de Thule
Prix de vente conseillé
€ 129,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Met de Thule Excellent 4th rail kit kunt u wel vier fietsen tegelijkertijd meenemen op uw fietsendrager! Deze 4th rail kit is geschikt voor de Thule Excellent fietsendrager. De wielgoot is uitgevoerd in het zwart.

Uitbreiding voor Thule Excellent fietsendrager

De standaard versie van de Thule Excellent fietsendrager biedt plek aan twee fietsen tegelijkertijd. Wilt u er meer meenemen? Kies dan voor de Thule Excellent 4th rail kit, die plek biedt aan een vierde fiets. De extra wielgoot wordt eenvoudig aan uw Thule Excellent fietsendrager toegevoegd. U ontvangt bij deze set ook meteen een dubbele Thule Bike Holder. De fietsklemmen zorgen ervoor dat de fietsen goed op hun plek blijven staan en bieden gelijk bescherming tegen diefstal.

Belangrijkste kenmerken

  • Uitbreidingsset voor Thule Excellent
  • Maakt het mogelijk om een vierde fiets mee te nemen
  • Maximale belasting: 15 kg
  • Inclusief Thule Bike Holder

Thule Excellent fietsendrager

De Excellent fietsendrager van Thule maakt het mogelijk om uw fiets mee op vakantie te nemen. Profiteer van het unieke verstelbare systeem waardoor de rails in diepte en van links naar rechts versteld kunnen worden. Zelfs wanneer de fietsendrager beladen is met fietsen. Tijdens transport wordt het platform automatisch vergrendeld, zodat uw fietsen veilig vervoerd worden. De fietsendrager is voorzien van afneembare fietsklemmen die uw fietsen goed op hun plek houden én meteen beveiligen tegen diefstal dankzij de geïntegreerde sloten. De fietsen staan nog eens extra stevig door de zelfklemmende wielhouders met ratelsluitingen. Met deze fietsendrager komen uw fietsen dus zonder problemen aan op uw bestemming!

Deze extra wielgoot maakt het mogelijk om een vierde fiets mee te nemen op uw Thule Excellent fietsendrager. Dat bekent dat u gezellig met het hele gezin op pad kunt gaan!

Spécifications
Marque Thule
Série Excellent
EANCode 5415182046558
Couleur Primaire Noir
External article number 302035
Largeur du produit (cm) 13,5
Hauteur (cm) 15
Longueurt (cm) 130
Poids net (kg) 3
Garantie 2 année
Marque CE

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours