Thule Excellent 3rd rail kit zwart

No. d'article 9735140
Met de Thule Excellent 3rd rail kit kunt u niet twee, maar wel drie fietsen meenemen op uw fietsendrager! Deze 3rd rail kit is geschikt voor de Thule Excellent fietsendrager. De wielgoot is uitgevoerd in het zwart. Uitbreiding voor Thule Excellent fietsendrager Thule biedt met de 3rd rail kit de
Prix de vente conseillé
€ 119,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Met de Thule Excellent 3rd rail kit kunt u niet twee, maar wel drie fietsen meenemen op uw fietsendrager! Deze 3rd rail kit is geschikt voor de Thule Excellent fietsendrager. De wielgoot is uitgevoerd in het zwart.

Uitbreiding voor Thule Excellent fietsendrager

Thule biedt met de 3rd rail kit de oplossing om op uw fietsendrager een extra fiets mee te nemen. Deze extra wielgoot wordt eenvoudig aan uw Thule Excellent fietsendrager toegevoegd en maakt het mogelijk om een derde fiets met een gewicht tot 15 kg mee te nemen. Voor extra gebruiksgemak kan hij van links naar rechts én in de diepte verschoven worden. U ontvangt bij deze set ook meteen een Thule Bike Holder. Deze fietsklem zorgt ervoor dat de fiets goed op zijn plek blijft staan en biedt gelijk bescherming tegen diefstal.

Belangrijkste kenmerken

  • Uitbreidingsset voor Thule Excellent
  • Maximale belasting: 15 kg
  • Inclusief Thule Bike Holder

Thule Excellent fietsendrager

De Excellent fietsendrager van Thule maakt het mogelijk om uw fiets mee op vakantie te nemen. Profiteer van het unieke verstelbare systeem waardoor de rails in diepte en van links naar rechts versteld kunnen worden. Zelfs wanneer de fietsendrager beladen is met fietsen. Tijdens transport wordt het platform automatisch vergrendeld, zodat uw fietsen goed beveiligd worden. De fietsendrager is voorzien van afneembare fietsklemmen die uw fietsen goed op hun plek houden én meteen beveiligen tegen diefstal dankzij de geïntegreerde sloten. De fietsen staan nog eens extra stevig door de zelfklemmende wielhouders met ratelsluitingen. Met deze fietsendrager komen uw fietsen dus veilig aan op uw bestemming!

Deze extra wielgoot maakt het mogelijk om drie fietsen mee te nemen op uw Thule Excellent fietsendrager. Wilt u ook nog een vierde fiets meenemen? Bekijk dan ook de Thule Excellent 4th rail kit.

Spécifications
Marque Thule
Série Excellent
EANCode 5415182046541
Couleur Primaire Noir
External article number 302034
Garantie 2 année
Marque CE

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours