Thule Caravan porte vélos Superb noir

No. d'article 9735160
Geniet u graag van een mooie fietstocht op vakantie? Neem dan uw eigen fietsen mee met de Caravan Superb XT fietsendrager van Thule. Dankzij de kwaliteitsfietsendragers van Thule komen uw fietsen snel, gemakkelijk en veilig op uw bestemming aan. De Thule Caravan Superb XT wordt bevestigd op het
Prix de vente conseillé
€ 469,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Geniet u graag van een mooie fietstocht op vakantie? Neem dan uw eigen fietsen mee met de Caravan Superb XT fietsendrager van Thule. Dankzij de kwaliteitsfietsendragers van Thule komen uw fietsen snel, gemakkelijk en veilig op uw bestemming aan. De Thule Caravan Superb XT wordt bevestigd op het A-frame van uw caravan en biedt ruimte aan twee of drie fietsen. 

Fietsendrager voor de caravandissel

De Thule Caravan Superb XT is een stevige fietsendrager voor de caravan die tot wel 60 kg aan gewicht kan dragen. Het meenemen van e-bikes is dan ook geen enkel probleem. Hoewel hij in principe geschikt is voor 2 fietsen, is het ook mogelijk om op deze fietsendrager 3 fietsen te vervoeren. Hiervoor moet u een bijbehorende adapter op de fietsendrager bevestigen. Verder profiteert u met deze fietsendrager van het unieke Tilt-Stop systeem. Hiermee kunt u de fietsendrager zelfs wanneer hij beladen is kantelen en kun u gemakkelijk bij uw spullen in de disselkast. Dankzij de instelbare kantelhoek bepaalt u zelf hoe ver hij gekanteld wordt. De Caravan Superb XT zwart is uitgevoerd in het zwart, waardoor hij uw caravan een sportieve uitstraling geeft. 

Belangrijkste kenmerken

  • Aantal fietsen: 2 (uitbreidbaar tot 3)
  • Maximaal draaggewicht: 60 kg
  • Geschikt voor e-bike
  • Volledig kantelbaar
  • Montageplaats: dissel

Veilig en eenvoudig

De Thule Caravan Superb XT is voorzien van afstandhouders die de fietsen goed op hun plek houden. De verstelbare, met zacht materiaal beklede afstandhouders kunnen gemakkelijk van links naar rechts worden verplaatst zodat ze in één lijn staan met uw fietsframe. Dankzij de geïntegreerde sloten zijn uw fietsen meteen goed beveiligd zijn. Daarnaast heeft de fietsendrager een verlaagd platform. Het lagere zwaartepunt is niet alleen veiliger tijdens het rijden, maar vergemakkelijkt ook het laden van de fietsen. Het kantelbare platform kan handmatig vergrendeld worden in de beginpositie, zodat uw fietsen veilig en stabiel vervoerd worden. Ook de verstelbare fietswielhouders zorgen ervoor dat uw fiets perfect staat.

Thule maakt het makkelijk en veilig om uw fiets op reis te nemen. Draagt u uw fiets liever op de achterwand of in de garage van uw voertuig? Ook hiervoor biedt Thule oplossingen. Kies de optie die het best bij u past en geniet tijdens uw vakantie van talloze fietstochten.

Spécifications
Marque Thule
Modèle SuperB short XT Black standard
EANCode 5415182046510
Couleur Primaire Noir
nombre de bicyclettes 2
External article number 302031
Largeur du produit (cm) 130
Profondeur (cm) 57
Hauteur (cm) 85
Longueurt (cm) 133
Poids net (kg) 10
Poids maximale (kg) 60
Garantie 2 année
Inclinable Oui
Matériel Aluminium

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours