Thule Cab Lock blanc pour Sprinter - Master - Crafter - Movano (2 pièces)

No. d'article 7515000
Gaat u op reis met uw Mercedes Sprinter of Renault Master busje? Zorg dan voor extra beveiliging van uw eigendommen met de Cab Lock van Thule. Dit slot sluit de cabinedeuren vanaf de binnenzijde van uw voertuig. De Cab Locks worden in een set van twee stuks geleverd. Zo kunt u met een veilig gevoel
Prix de vente conseillé
€ 165,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Gaat u op reis met uw Mercedes Sprinter of Renault Master busje? Zorg dan voor extra beveiliging van uw eigendommen met de Cab Lock van Thule. Dit slot sluit de cabinedeuren vanaf de binnenzijde van uw voertuig. De Cab Locks worden in een set van twee stuks geleverd. Zo kunt u met een veilig gevoel op vakantie gaan.

Stevig cabineslot

Tijdens uw vakantie wilt u zich geen zorgen hoeven maken over diefstal. Bescherm daarom uw van of kampeerbusje met het Thule Cab Lock. Dit deurslot beveiligt de cabinedeuren van binnenuit. Hij wordt op slot gedraaid met de bijbehorende sleutel. Dit slot is geschikt voor de Mercedes Sprinter en de Renault Master. Het slot heeft een mooie afgeronde vorm en een neutrale kleur, waardoor hij goed in het interieur past. Door dit deurslot te monteren maakt u het inbrekers een stuk lastiger om bij uw waardevolle spullen te komen.

Belangrijkste kenmerken

  • Sluit de cabinedeuren vanaf de binnenkant
  • Hoogwaardig gepoederlakt aluminium
  • Past op Mercedes Sprinter en de Renault Master

Meer diefstalbeveiliging

Met het Thule Cab Lock beschermt u uw eigendommen tegen ongewenste indringers. Voor nog meer bescherming van uw eigendommen heeft Gimeg een ruim assortiment aan diefstalbeveiliging. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kluis. Als het dan toch iemand lukt om uw voertuig binnen te komen, zijn uw meest waardevolle eigendommen in ieder geval veilig. Ook kunt u ervoor kiezen om een alarmsysteem aan te schaffen. Het Milenco Sleep Safe alarm ontmoedigt indringers door elke 10 seconden te knipperen. Als iemand probeert binnen te komen geeft het alarmsysteem een luid alarm af, zodat u meteen gewaarschuwd bent.

Met het Thule Cab Lock beschermt u uw van of kampeerbusje tegen inbraak. Combineer dit deurslot met andere soorten diefstalbeveiliging voor een optimale bescherming van uw eigendommen. Zo gaat u met een veilig en onbezorgd gevoel op vakantie.

Spécifications
Marque Thule
Modèle Cab Lock Spinter - Master
EANCode 5415182019293
Couleur Primaire Blanc
External article number 309831
Largeur du produit (cm) 10,7
Hauteur (cm) 5,5
Longueurt (cm) 15,4
Poids net (kg) 1
Garantie 2 année
Matériel Aluminium
Application Serrure de porte

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours