Truma Monocontrol G08 EU ensemble

No. d'article 5616480
Met het Truma Monocontrol pakket bent u in een keer voorzien van al uw gasbenodigdheden. Het pakket bestaat uit een Truma Monocontrol CS gasdrukregelaar, een Truma gasslang met slangbreukventiel en een Truma gasfilter. Met deze materialen kunt u uw gasinstallatie ook tijdens het rijden in uw
Prix de vente conseillé
€ 265,85
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Met het Truma Monocontrol pakket bent u in een keer voorzien van al uw gasbenodigdheden. Het pakket bestaat uit een Truma Monocontrol CS gasdrukregelaar, een Truma gasslang met slangbreukventiel en een Truma gasfilter. Met deze materialen kunt u uw gasinstallatie ook tijdens het rijden in uw voertuig gebruiken.

Truma monocontrol CS horizontaal

De Truma monocontrol CS horizontaal is een betrouwbare gasdrukregelaar. Hij is horizontaal te monteren en geschikt voor installatie op 1 gasfles. De regelaar is uitgevoerd met een geïntegreerde crashsensor. Deze sensor stopt de gastoevoer onmiddellijk bij een ongeval. Hij activeert al bij een geringe botssnelheid van 15 tot 20 km/h, zodat er bij schade aan de gasinstallatie geen gas onbedoeld kan ontsnappen. Nadat de sensor is geactiveerd, kunt u deze via een resetknop eenvoudig resetten. De gasregelaars van Truma voldoen aan het allerhoogste veiligheidsniveau en aan alle Europese normen en voorschriften.

Belangrijkste kenmerken

  • Werkdruk 30 mbar
  • Aansluiting regelaar: M20x1,5 X Knelkoppeling 10 mm
  • Aansluiting gasslang: G8 EU X M20x1,5
  • Slang: rubber, 45 cm
  • Te gebruiken in voertuigen

Truma gasslang en gasfilter

Naast de gasdrukregelaar zijn ook een gasslang en een gasfilter belangrijke onderdelen voor de gasinstallatie. De Truma HD gasslang is voorzien van een slangbreukventiel. Deze beveiliging zorgt ervoor dat de gasfles direct afgesloten wordt, in het geval dat de gasslang kapot gaat door een lekkage of een breuk. De slang is 45 cm lang, gemaakt van rubber en past op gasflessen uit Nederland en Duitsland. Het Truma gasfilter beschermt de gasinstallatie effectief tegen verontreinigingen in gasflessen. Het filter vangt vettige deeltjes die de regelaar kunnen verstoppen op en zorgt voor een lange levensduur van de gasinstallatie. Let op: bij een defecte regelaar die zonder filter is gebruikt, wordt geen garantie verleend.

Al meer dan 65 jaar ontwikkelt Truma toonaangevende producten voor de gasinstallatie in caravans en campers. Met dit pakket maakt u op een veilige manier gebruik van uw apparatuur en kunt u zorgeloos van uw vakantie genieten.

Spécifications
Marque Truma
Série Monocontrol
External article number 5616140/350/430
Code EAN 8712757465378

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours