Thetford toilette à cassette C503-L gauche

No. d'article 1304830
Geniet tijdens uw vakantie van een schoon en comfortabel toilet met de cassettetoiletten van Therford. Ze bieden de ultieme sanitaire oplossing voor uw camper of caravan! Kies het beste, kies Thetford. Een comfortabel en hygiënisch toilet Veel kampeerders kunnen niet meer zonder een toilet in
Prix de vente conseillé
€ 877,50
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Geniet tijdens uw vakantie van een schoon en comfortabel toilet met de cassettetoiletten van Therford. Ze bieden de ultieme sanitaire oplossing voor uw camper of caravan! Kies het beste, kies Thetford.

Een comfortabel en hygiënisch toilet

Veel kampeerders kunnen niet meer zonder een toilet in de camper. Het is dan ook ontzettend handig! U komt nooit meer ergens terecht zonder een toilet in de buurt te hebben. Dankzij de uitneembare afvaltank zijn de casettetoiletten van Thetford ideaal voor op reis. Het afval wordt netjes opgevangen in de afvaltank, die u vervolgens gemakkelijk kunt legen op een daarvoor bestemde plek. Met het Thetford cassettetoilet C503-X links profiteert u ook nog eens van het hoogste niveau van zit- en gebruikscomfort op de markt. Deze wc staat dan ook garant voor een comfortabele vakantie! Het toilet is voorzien van een stil, maar krachtig spoelsysteem dat de hele pot bereikt.

Belangrijkste voordelen

  • Hoogste niveau zit- en gebruikscomfort op de markt
  • Lichtgewicht, duurzame kunststof van hoge kwaliteit
  • Stil, maar krachtig spoelsysteem dat de hele pot bereikt
  • Eenvoudig en handig legen

Onderhoud van uw cassettetoilet

Dit casettetoilet is gemaakt van lichtgewicht, duurzame kunststof van hoge kwaliteit, waardoor uw wc jarenlang meegaat. Natuurlijk draagt ook het juiste onderhoud bij aan het behoud van de kwaliteit van uw toilet. Om de kans op schade, voortijdige slijtage en problemen bij het legen van de afvaltank te voorkomen, raden wij aan om de toiletverzorgingsmaatregelen van Thetford te gebruiken. Thetford biedt een uitgebreid assortiment aan toiletverzorgingsproducten waarmee u maximaal comfort ervaart. Gebruik nooit huishoudelijke bleek om beschadigingen aan uw cassettetoilet te voorkomen. Ook raden wij aan om Thetford Aqua Soft toiletpapier te gebruiken. Hiermee voorkomt u verstoppingen en verlengt u de levensduur van uw Thetford cassettetoilet.

Het cassettetoilet is één van de grote uitvindingen van Thetford. Met dit toilet in uw camper wordt uw vakantie nog comfortabeler.

Spécifications
Marque Thetford
Série C500
Modèle C503-X Links
EANCode 8710315028775
Couleur Primaire Blanc
External article number 90561SP
Largeur du produit (cm) 73,9
Profondeur (cm) 41
Hauteur (cm) 50,2
Poids net (kg) 9,6
Contenu réservoir de déchets (L) 19,7
Indicateur de niveau pour réservoir à déchets Oui
Système de rinçage Electrique
Hauteur de selle (cm) 49,2

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours