Thetford Aqua Kem Green concentrated 750ml

No. d'article 1302051
Heeft u een draagbaar toilet of cassettetoilet? De Thetford Aqua Kem Green toiletvloeistof is een zeer krachtig middel voor de afvaltank: biologisch afbreekbaar en milieubewust. Het is eenvoudig te gebruiken op de camping, bijvoorbeeld in uw camper, caravan of tent. Dit product is
Prix de vente conseillé
€ 17,45
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Heeft u een draagbaar toilet of cassettetoilet? De Thetford Aqua Kem Green toiletvloeistof is een zeer krachtig middel voor de afvaltank: biologisch afbreekbaar en milieubewust. Het is eenvoudig te gebruiken op de camping, bijvoorbeeld in uw camper, caravan of tent. Dit product is ultrageconcentreerd: met een kleinere dosering bereikt u hetzelfde resultaat als bij de bestaande producten.

Toiletvloeistof voor de afvaltank

Voor een comfortabele vakantie in uw camper, caravan of tent is een portable toilet zeker geen overbodige luxe. De toiletvloeistof van Thetford is daarbij onmisbaar. Door het gebruik van deze vloeistof is het mogelijk om toiletafval tijdelijk op te slaan in de afvaltank. Het remt gasvorming en breekt afval af; de inhoud wordt geheel vloeibaar. Hierdoor is het makkelijker om uw tank te legen en te reinigen. U leegt uw afvaltank als hij vol is, als u met uw caravan of camper gaat rijden of als u hem voor langere tijd niet gebruikt. Leeg hem in ieder geval om de 4 of 5 dagen. De Aqua Kem Green is een milieubewuste toiletvloeistof die biologisch afbreekbaar is: hij draagt zowel het milieukeurmerk de Blauer Engel (Duitsland) als Milieukeur (Nederland). Omdat dit product geconcentreerd is, bereikt u een hoger rendement met minder inhoud. Ook is de fles kleiner, waardoor het milieu nóg minder belast wordt.

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor elk mobiel toilet
  • Hoger rendement met minder inhoud
  • Handige, kleine én lichtere fles
  • Milieubewust en biologisch afbreekbaar
  • Inhoud: 0,75 liter

Eenvoudig in gebruik

De toiletvloeistof voor camper of caravan is eenvoudig in gebruik, wanneer u de instructies van de fabrikant van uw toilet én die van de Thetford vloeistof opvolgt. U voegt dit product toe aan uw afvaltank via de daarvoor bestemde vulopening. Gebruik nooit huishoudelijke bleek voor uw draagbare toilet om beschadigingen te voorkomen. Voor een optimaal resultaat raden wij u aan om de Aqua Kem Green te gebruiken in combinatie met de Aqua Rinse Plus. Dit product voorkomt kalkaanslag in uw spoelwatertank en zorgt voor een langdurig glanzende toiletpot.

Kortom, de Thetford Aqua Kem Green Concentrated is de ideale toiletvloeistof voor uw afvaltank. Het juiste onderhoud is van belang voor de levensduur van uw toilet. Gebruik om verstoppingen te voorkomen speciaal ontwikkeld Thetford Aqua Soft toiletpapier.

Spécifications
Marque Thetford
Modèle Aqua Kem Green
EANCode 8710315995237
Couleur Primaire Vert
External article number 30645AA
Largeur du produit (cm) 10
Hauteur (cm) 22
Longueurt (cm) 8
Poids net (kg) 0,8
Garantie 2 année
Contenu (L) 0,75
Application Nettoyant de toilette

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours