Thetford floor plate PP Excellence gris

No. d'article 1304080
Wilt u uw Porta Potti van Thetford graag stevig bevestigen? Kies dan voor een Floor Plate PP voor extra stabiliteit! Stabiliteit belangrijk? Heeft u geen sanitaire voorzieningen in uw voertuig? Dan biedt de Thetford Porta Potti Excellence 565E of 565P de oplossing. Dit toilet wordt niet
Prix de vente conseillé
€ 51,50
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Wilt u uw Porta Potti van Thetford graag stevig bevestigen? Kies dan voor een Floor Plate PP voor extra stabiliteit!

Stabiliteit belangrijk?

Heeft u geen sanitaire voorzieningen in uw voertuig? Dan biedt de Thetford Porta Potti Excellence 565E of 565P de oplossing. Dit toilet wordt niet aangesloten op een afvoer- of watersysteem en kan daarom overal gebruikt worden. De Porta Potti kan los neergezet worden, maar in sommige situaties kan meer stabiliteit gewenst zijn. Bijvoorbeeld op een boot, die natuurlijk heen en weer kan deinen. In dat geval kunt u ervoor kiezen om een vloerplaat om uw toilet te monteren. Hiermee blijft de Porta Potti stevig op zijn plek staan en zal hij niet verschuiven. Dat biedt weer wat extra zekerheid! De vloerplaat is geschikt voor de Thetford Porta Potti 565-serie.

Belangrijkste voordelen

  • Voor extra stabiliteit
  • Geschikt voor Porta Potti 565-serie
  • Superieure kwaliteit
  • Gebruiksvriendelijk
  • Duurzaam

De Thetford Porti Potti 565-serie

Met een Thetford Floor Plate blijft uw Porta Potti 565E of 5656P stevig op zijn plek staan. Deze draagbare toiletten van zeer hoge kwaliteit en voorzien van de laatste innovaties. Zo zijn de vorm en zithoogte vergelijkbaar met het toilet dat u thuis gewend bent. Het zit daardoor erg comfortabel. De Porta Potti 565E is zelfs uitgerust met een elektrisch spoelsysteem. Ook het legen van het chemisch toilet is een eenvoudige klus. De afvaltank met een inhoud van 21 liter is voorzien van een niveau-indicator die precies aangeeft wanneer het tijd is om het toilet te legen. U kunt de afvalwatertank eenvoudig loskoppelen en dankzij de geïntegreerde schenktuit zonder spatten legen. Ook de spoelwatertank van 15 liter is voorzien van een indicator die aangeeft wanneer het spoelwater bijgevuld moet worden.

De Porta Potti van Thetford is een comfortabel toilet voor op de camping. Met het Thetford Floor Plate blijft het toilet stevig en stabiel staan!

Spécifications
Marque Thetford
EANCode 8710315005103
Couleur Primaire Gris
External article number 9241507
Largeur du produit (cm) 17
Hauteur (cm) 3,5
Longueurt (cm) 19
Garantie 2 année

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours