Thetford C200 Toilet Seat Raiser

No. d'article 1304760
Heeft u een Thetford cassettetoilet uit de C200-serie? Met deze toiletverhoger maakt u het toilet eenvoudig hoger, waardoor u makkelijker kunt gaan zitten en weer opstaan. Hij past perfect op uw Thetford cassettetoilet! Maak uw toilet 7 cm hoger Vindt u uw cassettetoilet van Thetford eigenlijk
Prix de vente conseillé
€ 71,25
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Heeft u een Thetford cassettetoilet uit de C200-serie? Met deze toiletverhoger maakt u het toilet eenvoudig hoger, waardoor u makkelijker kunt gaan zitten en weer opstaan. Hij past perfect op uw Thetford cassettetoilet!

Maak uw toilet 7 cm hoger

Vindt u uw cassettetoilet van Thetford eigenlijk net te laag? Dat probleem is zo opgelost met deze toiletverhoger. Na een eenvoudige installatie is uw toilet meteen 7 cm hoger. Die extra hoogte maakt het net even wat makkelijker om te gaan zitten en weer op te staan. De toiletverhoger is van dezelfde hoge kwaliteit als uw Thetford-toilet en sluit ook qua stijl perfect aan. De installatie duurt maar een paar seconden. U hoeft alleen maar de bril en het deksel te verwijderen en de toiletverhoger op het cassettetoilet te plaatsen. Vervolgens plaatst u de bril en de deksel weer terug en is het toilet klaar voor gebruik!

Belangrijkste voordelen

  • Verhoogt de zithoogte met 7 cm
  • Eenvoudige installatie
  • Past perfect op Thetford-toiletten uit de C200-serie

Thetford C200 cassettetoiletten

Deze Thetford toiletten uit de C200-serie zijn van hoge kwaliteit. Ze hebben een stil maar krachtig spoelsysteem dat de hele pot bereikt. Daarnaast zijn ze gemaakt van duurzaam kunststof en zijn ze eenvoudig en handig te legen. Met een wc in uw eigen voertuig profiteert u van veel gemak. U kunt naar elke bestemming reizen, omdat u ook op plekken waar geen sanitair beschikbaar is nog steeds naar de wc kunt! U houdt uw toilet in optimale staat door gebruik te maken van de toiletverzorgingsproducten van Thetford. Ook is het belangrijk om Thetford Aqua Soft toiletpapier te gebruiken om verstoppingen te voorkomen en de levensduur van uw cassettetoilet te verlengen.

Deze toiletverhoger maakt het eenvoudiger om op het toilet te gaan zitten of om op te staan. Ook voor andere modellen Thetford cassettetoiletten is er een toiletverhoger beschikbaar. 

Spécifications
Marque Thetford
Série C200
EANCode 8710315995145
Couleur Primaire Blanc
External article number 299899
Hauteur (cm) 7

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours