Thetford fresh-up set C400

No. d'article 1304600
In twee stappen is uw toilet weer zo goed als nieuw met deze fresh-up set van Thetford. Wanneer u een tweedehands camper of caravan koopt hoeft u de wc niet te vervangen, maar geeft u hem met deze set een goede opfrisbeurt. Een ‘nieuw’ toilet in twee stappen Als u een voertuig inclusief toilet
Prix de vente conseillé
€ 189,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

In twee stappen is uw toilet weer zo goed als nieuw met deze fresh-up set van Thetford. Wanneer u een tweedehands camper of caravan koopt hoeft u de wc niet te vervangen, maar geeft u hem met deze set een goede opfrisbeurt.

Een ‘nieuw’ toilet in twee stappen

Als u een voertuig inclusief toilet overneemt, wilt u natuurlijk dat het sanitair zo schoon en fris mogelijk is. Deze fresh-up set van Thetford biedt een eenvoudige en economische manier om een gebruikt cassettetoilet zo goed als nieuw te krijgen. De set bestaat uit een afvalwatertank en een wc-bril voor het toilet. Hiermee vervangt u de onderdelen van het toilet die de meeste gebruikssporen oplopen. Zo kan het bestaande cassettetoilet op een hygiënische manier gewoon opnieuw gebruikt worden. De afvaltank is uitgevoerd met wielen zodat hij makkelijk te verplaatsen is. Ook voor langere reizen is het handig om een extra afvaltank tot uw beschikking te hebben!

Belangrijkste voordelen

  • Een schoon en fris toilet in uw camper
  • Afvalwatertank en toiletbril
  • Duurzaam en gebruiksvriendelijk
  • Voor linker- en rechtermodellen

Fresh-up set voor C400 cassettetoiletten

Thetford heeft diverse fresh-up sets voor de verschillende modellen cassettetoiletten. Deze fresh-up set is geschikt voor cassettetoiletten uit de C400-serie. De toiletten zijn van hoge kwaliteit. Ze hebben een stil maar krachtig spoelsysteem dat de hele pot bereikt. Daarnaast zijn ze gemaakt van duurzaam kunststof en zijn ze eenvoudig en handig te legen. Met een wc in uw eigen voertuig profiteert u van veel gemak. U kunt naar elke bestemming reizen, omdat u ook op plekken waar geen sanitair beschikbaar is nog steeds naar de wc kunt! U houdt uw toilet in optimale staat door gebruik te maken van de toiletverzorgingsproducten van Thetford. Ook is het belangrijk om Thetford Aqua Soft toiletpapier te gebruiken om verstoppingen te voorkomen en de levensduur van uw cassettetoilet te verlengen.

Waarom spullen vervangen als u ze ook kunt hergebruiken? Met deze fresh-up set wordt uw tweedehands toilet weer zo goed als nieuw. De fresh-up set is beschikbaar voor de linker- en de rechtermodellen van de Thetford C400 cassettetoiletten.

Spécifications
Marque Thetford
Série C200
EANCode 8710315028560
Couleur Primaire Bleu
External article number 5169062
Largeur du produit (cm) 37
Hauteur (cm) 29
Longueurt (cm) 67
Poids net (kg) 6,47

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours