Thetford fresh-up set C500 Hobby / Fendt

No. d'article 1304620
Uw toilet wordt weer zo goed als nieuw met deze fresh-up set van Thetford! De set is ideaal voor wanneer u een tweedehands camper of caravan aanschaft waar al een wc in zit. Een ‘nieuw’ toilet in twee stappen Als u een voertuig inclusief toilet overneemt, wilt u natuurlijk dat het sanitair zo
Prix de vente conseillé
€ 212,50
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Uw toilet wordt weer zo goed als nieuw met deze fresh-up set van Thetford! De set is ideaal voor wanneer u een tweedehands camper of caravan aanschaft waar al een wc in zit.

Een ‘nieuw’ toilet in twee stappen

Als u een voertuig inclusief toilet overneemt, wilt u natuurlijk dat het sanitair zo schoon en fris mogelijk is. Deze fresh-up set van Thetford biedt een eenvoudige en economische manier om een gebruikt cassettetoilet zo goed als nieuw te krijgen. De set bestaat uit een afvalwatertank en een wc-bril voor het toilet. Hiermee vervangt u de onderdelen van het toilet die de meeste gebruikssporen oplopen. Zo kan het bestaande cassettetoilet op een hygiënische manier gewoon opnieuw gebruikt worden. De afvaltank is uitgevoerd met wielen zodat hij makkelijk te verplaatsen is. Ook voor langere reizen is het handig om een extra afvaltank tot uw beschikking te hebben!

Belangrijkste voordelen

  • Een schoon en fris toilet in uw camper
  • Bevat afvalwatertank en toiletbril
  • Duurzaam en gebruiksvriendelijk
  • Beschikbaar voor diverse cassettetoiletten

Fresh-up set voor C500 cassettetoiletten

Thetford heeft diverse fresh-up sets voor de verschillende modellen cassettetoiletten. Deze fresh-up set is geschikt voor de C500 cassettetoiletten. Deze toiletten zijn van hoge kwaliteit. Ze hebben een stil maar krachtig spoelsysteem dat de hele pot bereikt. Daarnaast zijn ze gemaakt van duurzaam kunststof en zijn ze eenvoudig en handig te legen. Met een wc in uw eigen voertuig profiteert u van veel gemak. U kunt naar elke bestemming reizen, omdat u ook op plekken waar geen sanitair beschikbaar is nog steeds naar de wc kunt! U houdt uw toilet in optimale staat door gebruik te maken van de toiletverzorgingsproducten van Thetford. Ook is het belangrijk om Thetford Aqua Soft toiletpapier te gebruiken om verstoppingen te voorkomen en de levensduur van uw cassettetoilet te verlengen.

Waarom spullen vervangen als u ze ook kunt hergebruiken? Met deze fresh-up set wordt uw tweedehands toilet weer zo goed als nieuw. Profiteer van het gemak van een toilet van Thetford.

Spécifications
Marque Thetford
Série C500
EANCode 8710315028867
Couleur Primaire Bleu
External article number 90558127
Largeur du produit (cm) 36,5
Hauteur (cm) 28,5
Longueurt (cm) 66,5
Poids net (kg) 7,28

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours