Winterhoff Robstop antivol pas testé WS3000 19mm

No. d'article 7206370
Bent u niet verzekerd maar wilt u wel graag uw caravan beschermen tegen diefstal? Dan kunt u een ongekeurd koppelingslot gebruiken. Met het Winterhoff Robstop koppelingslot maakt u het onmogelijk voor dieven om uw caravan aan te koppelen. De Winterhoff Robstop Winterhard is ook te verkrijgen als SCM
Prix de vente conseillé
€ 159,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Bent u niet verzekerd maar wilt u wel graag uw caravan beschermen tegen diefstal? Dan kunt u een ongekeurd koppelingslot gebruiken. Met het Winterhoff Robstop koppelingslot maakt u het onmogelijk voor dieven om uw caravan aan te koppelen. De Winterhoff Robstop Winterhard is ook te verkrijgen als SCM goedgekeurd model. 

Compact disselslot

Een disselslot is een goede bescherming tegen caravandieven. De Winterhoff Robstop wordt geleverd met een Safety Ball. Hiermee kunt u de kogelruimte van de koppeling afsluiten. Op deze manier maakt het slot aankoppelen onmogelijk, wat het voor dieven moeilijk maakt om de caravan mee te nemen. Het Winterhoff Robstop winterhard disselslot is vervaardigd uit een stevige staalconstructie om optimale veiligheid te bieden. Dit model is zeer gebruiksvriendelijk en hoeft niet gemonteerd te worden. Het slot past op de Winterhoff WS 3000 stabilisatorkoppeling en is een goedkoper alternatief omdat het ongekeurd is. Als u verzekerd bent kan uw verzekeraar van u eisen dat u een SCM goedgekeurd slot gebruikt.

Belangrijkste kenmerken

  • Past op Winterhoff WS 3000
  • Ongekeurd
  • Eenvoudig in gebruik
  • Geen montage

Meer diefstalbeveiliging

Met een disselslot voor de caravan maakt u het dieven moeilijk om uw voertuig mee te nemen. Voor nog meer bescherming van uw voertuig kunt u ook een wielklem aanschaffen. Deze zorgt ervoor dat het niet mogelijk is om met de caravan te rijden. Ook kunt u uw caravan beschermen tegen indringers. Gimeg heeft een ruim assortiment aan diverse soorten diefstalbeveiliging. U kunt bijvoorbeeld een slotje bevestigen op de deur van uw caravan, zodat deze niet makkelijk geopend kan worden. Of schaf een kluis aan om uw meest waardevolle eigendommen in op te bergen. Met deze voorzorgsmaatregelen kunt u heerlijk van uw vakantie genieten.

Met het ongekeurde Winterhoff Robstop Winterhard disselslot maakt u het dieven lastig om uw caravan mee te nemen. Combineer dit disselslot met andere soorten diefstalbeveiliging voor een optimale bescherming van uw eigendommen. Zo gaat u met een veilig en onbezorgd gevoel op vakantie.

Spécifications
Marque Winterhoff
EANCode 4045541015515
Couleur Primaire Argent
External article number 1860170/ 1551
Poids net (kg) 1,38
Garantie 2 année
Matériel Échantillon
Application verrouillage de couplage

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours