Thule Cab Lock blanc pour Ducato - Transit - Jumper - Boxer (2 pièces)

No. d'article 7514960
Gaat u op reis met uw Fiat Ducato of Ford Transit busje? Zorg dan voor extra beveiliging van uw eigendommen met de Cab Lock van Thule. Dit slot sluit de cabinedeuren vanaf de binnenzijde van uw voertuig. De Cab Locks worden in een set van twee stuks geleverd. Zo kunt u met een veilig gevoel op
Prix de vente conseillé
€ 110,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Gaat u op reis met uw Fiat Ducato of Ford Transit busje? Zorg dan voor extra beveiliging van uw eigendommen met de Cab Lock van Thule. Dit slot sluit de cabinedeuren vanaf de binnenzijde van uw voertuig. De Cab Locks worden in een set van twee stuks geleverd. Zo kunt u met een veilig gevoel op vakantie gaan.

Stevig cabineslot

Tijdens uw vakantie wilt u zich geen zorgen hoeven maken over diefstal. Bescherm daarom uw van of kampeerbusje met het Thule Cab Lock. Dit deurslot beveiligt de cabinedeuren van binnenuit. Hij wordt op slot gedraaid met de bijbehorende sleutel. Dit slot is geschikt voor de Fiat Ducato en de Ford Transit. Heeft u een Mercedes Sprinter of een Renault Master? Dan kunt u het Thule Cab Lock model met adapter (7515000) gebruiken. Het slot heeft een mooie afgeronde vorm en een neutrale kleur, waardoor hij goed in het interieur past. Door dit deurslot te monteren maakt u het inbrekers een stuk lastiger om bij uw waardevolle spullen te komen.

Belangrijkste kenmerken

  • Sluit de cabinedeuren vanaf de binnenkant
  • Hoogwaardig gepoederlakt aluminium
  • Past op Fiat Ducato en Ford Transit

Meer diefstalbeveiliging

Met het Thule Cab Lock beschermt u uw eigendommen tegen ongewenste indringers. Voor nog meer bescherming van uw eigendommen heeft Gimeg een ruim assortiment aan diefstalbeveiliging. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kluis. Als het dan toch iemand lukt om uw voertuig binnen te komen, zijn uw meest waardevolle eigendommen in ieder geval veilig. Ook kunt u ervoor kiezen om een alarmsysteem aan te schaffen. Het Milenco Sleep Safe alarm ontmoedigt indringers door elke 10 seconden te knipperen. Als iemand probeert binnen te komen geeft het alarmsysteem een luid alarm af, zodat u meteen gewaarschuwd bent.

Met het Thule Cab Lock beschermt u uw van of kampeerbusje tegen inbraak. Combineer dit deurslot met andere soorten diefstalbeveiliging voor een optimale bescherming van uw eigendommen. Zo gaat u met een veilig en onbezorgd gevoel op vakantie.

Spécifications
Marque Thule
Modèle Cab Lock Ducato
Couleur Primaire Blanc
External article number 309830
Largeur du produit cm 10.7 cm
Hauteur du produit cm 5.5 cm
Longueur du produit cm 15.4 cm
Poids net kg 1.4 kg
Code EAN 5415182019286
Garantie 2 année
Matériel Aluminium
Application Deurslot

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours