Milenco pince de roue Compact C SCM

No. d'article 7214800
Vakantie is dé tijd om onbezorgd te genieten. U wilt zich geen druk hoeven te maken over zaken als diefstal of het kwijtraken van spullen. Het ergste is wel als uw hele caravan gestolen wordt; dan bent u niet alleen uw caravan, maar ook uw bagage kwijt. Met deze compacte wielklem van Milenco maakt u
Prix de vente conseillé
€ 179,95
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Vakantie is dé tijd om onbezorgd te genieten. U wilt zich geen druk hoeven te maken over zaken als diefstal of het kwijtraken van spullen. Het ergste is wel als uw hele caravan gestolen wordt; dan bent u niet alleen uw caravan, maar ook uw bagage kwijt. Met deze compacte wielklem van Milenco maakt u het dieven een stuk lastiger.

Compacte wielklem

Het plaatsen van een wielklem is een goede manier om uw caravan te beschermen tegen diefstal. U zet hiermee een klem om het wiel en zet deze op slot. Zo is het niet mogelijk om met de caravan te rijden. De Compact C wielklem van Milenco is geschikt voor stalen en aluminium velgen. Hij is SCM goedgekeurd en wordt compleet in draagtas geleverd. Deze wielklem voor de caravan is eenvoudig te gebruiken. U steekt de beugel achter het chassis en door het wiel heen. Daarna sluit u de wielklem af met een extra veilig slot. Dit model is licht en compact, zodat hij eenvoudig mee te nemen is. Het is altijd belangrijk om na te gaan wat voor diefstalbeveiliging uw verzekering voorschrijft. Bij sommige verzekeringen is een goedgekeurde wielklem genoeg, bij anderen moet deze gecombineerd worden met een disselslot.

Belangrijkste kenmerken

  • Past op stalen en aluminium velgen
  • SCM goedgekeurd
  • Gehard staal
  • Eenvoudig in gebruik
  • Compleet in draagtas

Meer diefstalbeveiliging

Met een wielklem op uw caravan maakt u het dieven moeilijk om uw voertuig mee te nemen. Om ook tegen indringers beschermd te zijn, heeft Gimeg een ruim assortiment aan diverse soorten diefstalbeveiliging. U kunt bijvoorbeeld een slotje bevestigen op de deur van uw caravan, zodat deze niet makkelijk geopend kan worden. Ook kunt u een kluis aanschaffen om uw meest waardevolle eigendommen in op te bergen. U heeft de keuze uit modellen die u onder een meubel kunt schuiven of een model dat u aan de wand van uw voertuig monteert. Met deze voorzorgsmaatregelen kunt u heerlijk van uw vakantie genieten.

Met de Milenco Compact C wielklem maakt u het dieven lastig om uw caravan mee te nemen. Combineer deze wielklem met andere soorten diefstalbeveiliging voor een optimale bescherming van uw eigendommen. Zo gaat u met een veilig en onbezorgd gevoel op vakantie.

Spécifications
Marque Milenco
Modèle Compact C
EANCode 5060101833520
Couleur Primaire Jaune
Couleur Secondaire Argent
External article number 3520
Largeur du produit (cm) 34
Hauteur (cm) 10
Longueurt (cm) 59
Poids net (kg) 2,7
Garantie 2 année
Marque SCM
Matériel Échantillon
Application verrouillage de couplage

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours