Milenco anti-vol Compact AL-KO AK 161 SCM

No. d'article 7108520
Voorkom diefstal van uw caravan met dit compacte koppelingslot van Milenco. Door de koppeling van uw caravan op slot te zetten maakt u het dieven een stuk lastiger om uw caravan mee te nemen. Zo kunt u onbezorgd van uw vakantie genieten. Compact koppelingslot Een koppelingslot is een goede
Prix de vente conseillé
€ 150,95
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Voorkom diefstal van uw caravan met dit compacte koppelingslot van Milenco. Door de koppeling van uw caravan op slot te zetten maakt u het dieven een stuk lastiger om uw caravan mee te nemen. Zo kunt u onbezorgd van uw vakantie genieten.

Compact koppelingslot

Een koppelingslot is een goede bescherming tegen caravandieven. U plaatst deze over de koppeling van de caravan en zet deze op slot. Zo voorkomt u dat de caravan aan een trekhaak gehangen kan worden. Dit disselslot voor de caravan is vervaardigd uit een massieve staalconstructie om optimale veiligheid te bieden. De Milenco Compact sloten zijn zo ontwikkeld dat ze perfect passen op de daarvoor geschikte koppelingen. Ze zijn hierdoor erg compact, zodat ze gemakkelijk opgeborgen kunnen worden wanneer u ze niet gebruikt. U ontvangt uw veiligheidsslot verpakt in een handige draagkoffer. Dit model is speciaal bedoeld voor de AL-KO AK 161 kogelkoppeling. Het is altijd belangrijk om na te gaan wat voor diefstalbeveiliging uw verzekering voorschrijft. Bij sommige verzekeringen is een goedgekeurd disselslot genoeg, bij anderen moet deze gecombineerd worden met een wielklem.

Belangrijkste kenmerken

  • Past op de AL-KO AK 161 kogelkoppeling
  • SCM goedgekeurd
  • Gehard staal
  • Eenvoudig in gebruik
  • Compact en verpakt in draagkoffer

Meer diefstalbeveiliging

Met een koppelingslot maakt u het dieven moeilijk om uw caravan mee te nemen. Om ook tegen indringers beschermd te zijn, heeft Gimeg een ruim assortiment aan diverse soorten diefstalbeveiliging. U kunt bijvoorbeeld een slotje bevestigen op de deur van uw caravan, zodat deze niet makkelijk geopend kan worden. Ook kunt u een kluis aanschaffen om uw meest waardevolle eigendommen in op te bergen. U heeft de keuze uit modellen die u onder een meubel kunt schuiven of een model dat u aan de wand van uw voertuig monteert. Met deze voorzorgsmaatregelen kunt u heerlijk van uw vakantie genieten.

Met het Milenco koppelingslot maakt u het dieven lastig om uw caravan mee te nemen. Combineer dit disselslot met andere soorten diefstalbeveiliging voor een optimale bescherming van uw eigendommen. Zo gaat u met een veilig en onbezorgd gevoel op vakantie.

Spécifications
Marque Milenco
EANCode 5060101836309
External article number 6309
Largeur du produit (cm) 18
Hauteur (cm) 5
Longueurt (cm) 23
Poids net (kg) 1,38
Garantie 2 année
Matériel Échantillon
serrure d'approbation SCM Oui
Application verrouillage de couplage

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours