HEOSafe serrure supplémentaire (2 pièces)

No. d'article 7225060
Niks zo fijn als rondtrekken met uw eigen kampeerbusje. Natuurlijk wilt u zich tijdens uw reis geen zorgen hoeven te maken over het kwijtraken van uw eigendommen. Met dit cabineslot van HEOsafe beschermt u uw busje tegen inbrekers. Zo kunt u met een veilig gevoel op reis gaan. Stevig cabineslot
Prix de vente conseillé
€ 198,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Niks zo fijn als rondtrekken met uw eigen kampeerbusje. Natuurlijk wilt u zich tijdens uw reis geen zorgen hoeven te maken over het kwijtraken van uw eigendommen. Met dit cabineslot van HEOsafe beschermt u uw busje tegen inbrekers. Zo kunt u met een veilig gevoel op reis gaan.

Stevig cabineslot voor busjes

Dit HEOsafe slot is speciaal ontwikkeld voor kampeerbusjes. Dit model is geschikt voor de Fiat Ducato, de Peugeot Boxer en de Citroën Jumper. Het slot kan aan de binnenzijde of de buitenzijde van de cabinedeuren aan de portiergreep worden geplaatst. Dit cabineslot is onopvallend en zeer eenvoudig te bedienen. Daarnaast is het gemakkelijk te monteren, soms zelfs zonder te boren. Het mechanisme is onderhoudsvrij, dus als het eenmaal gemonteerd is, heeft u er geen omkijken meer naar. Door dit deurslot te monteren maakt u het inbrekers een stuk lastiger om bij uw waardevolle spullen te komen.

Belangrijkste kenmerken

  • Past op de Fiat Ducato, Peugeot Boxer en Citroën Jumper
  • Onderhoudsvrij mechanisme

Meer diefstalbeveiliging

Met het HEOsafe slot beschermt u uw eigendommen tegen ongewenste indringers. Voor nog meer bescherming van uw eigendommen heeft Gimeg een ruim assortiment aan diefstalbeveiliging. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kluis. Als het dan toch iemand lukt om uw voertuig binnen te komen, zijn uw meest waardevolle eigendommen in ieder geval veilig. Ook kunt u ervoor kiezen om een alarmsysteem aan te schaffen. Als iemand probeert binnen te komen geeft het alarmsysteem een luid alarm af, zodat u meteen gewaarschuwd bent.

Met het HEOsafe slot beschermt u uw kampeerbusje tegen inbraak. Combineer dit deurslot met andere soorten diefstalbeveiliging voor een optimale bescherming van uw eigendommen. Zo gaat u met een veilig en onbezorgd gevoel op vakantie.

Spécifications
Marque Heosafe
EANCode 4260361070227
Couleur Primaire Blanc
External article number 1958-2
Largeur du produit (cm) 19
Hauteur (cm) 7,2
Longueurt (cm) 25
Poids net (kg) 1
Garantie 3 année
Matériel Aluminium
Application Serrure de porte

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours