Carpoint Cadenas disque inox 70mm

No. d'article 7225100
Vakantie is dé tijd om onbezorgd te genieten. U wilt zich geen druk hoeven te maken over zaken als diefstal of het kwijtraken van spullen. Met een stevig slot kunt u gelukkig veel voorkomen. Dit discusslot van Carpoint is gemaakt van stevig RVS en is ideaal voor het afsluiten van een groot
Prix de vente conseillé
€ 11,95
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Vakantie is dé tijd om onbezorgd te genieten. U wilt zich geen druk hoeven te maken over zaken als diefstal of het kwijtraken van spullen. Met een stevig slot kunt u gelukkig veel voorkomen. Dit discusslot van Carpoint is gemaakt van stevig RVS en is ideaal voor het afsluiten van een groot kettingslot of ringafsluiting.

Stevig discusslot

Voorkom diefstal van uw spullen met het discusslot van Carpoint. De ronde vorm van dit slot biedt uitstekende weerstand tegen diefstal. Het slot heeft een kleine beugelopening, waardoor hij moeilijk open te breken is. U kunt dit discusslot in allerlei situaties gebruiken. Bijvoorbeeld om een disselslot nog beter te beveiligen of om een groot kettingslot af te sluiten. Het slot is gemaakt van RVS, waardoor het niet roest. U heeft dus jarenlang profijt van deze beveiliging.

Belangrijkste kenmerken

  • Doorsnee 70 mm
  • Stevig RVS
  • Roest niet

Meer diefstalbeveiliging

Met dit discusslot kunt u uw eigendommen goed beschermen. Om nog beter beveiligd te zijn heeft Gimeg een ruim assortiment aan diverse soorten diefstalbeveiliging. U kunt bijvoorbeeld een slotje bevestigen op de deur van uw caravan, zodat deze niet makkelijk geopend kan worden. Ook kunt u een kluis aanschaffen om uw meest waardevolle eigendommen in op te bergen. U heeft de keuze uit modellen die u onder een meubel kunt schuiven of een model dat u aan de wand van uw voertuig monteert. Met deze voorzorgsmaatregelen kunt u heerlijk van uw vakantie genieten.

Zorg voor een goede bescherming van uw waardevolle spullen met het diverse aanbod diefstalbeveiliging van Gimeg. Zo gaat u met een veilig en onbezorgd gevoel op vakantie.

Spécifications
Marque Carpoint
EANCode 8711293014309
Couleur Primaire Argent
External article number 0410232
Poids net (kg) 0,21
Garantie 2 année
Matériel Échantillon

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours