AL-KO Kit serrure pour AKS1300

No. d'article 7205900
Bent u niet verzekerd maar wilt u wel graag uw caravan beschermen tegen diefstal? Dan kunt u een ongekeurd koppelingslot gebruiken. Het AL-KO steekslot is een simpele basisbeveiliging tegen diefstal. Het voorkomt dat uw caravan aangekoppeld kan worden. Effectief steekslot Een steekslot is een
Prix de vente conseillé
€ 27,50
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Bent u niet verzekerd maar wilt u wel graag uw caravan beschermen tegen diefstal? Dan kunt u een ongekeurd koppelingslot gebruiken. Het AL-KO steekslot is een simpele basisbeveiliging tegen diefstal. Het voorkomt dat uw caravan aangekoppeld kan worden.

Effectief steekslot

Een steekslot is een simpele, maar effectieve bescherming tegen caravandieven. U steekt het steekslot in de aanwezige opening in de koppeling en zet hem op slot door de sleutel uit te nemen. De cilinder blijft in de opening steken, waardoor de caravan niet af- op aangekoppeld kan worden. Dit eenvoudige koppelingslot hoeft niet gemonteerd te worden, maar zit direct vast. Dit model is geschikt voor de AKS 1300. Is uw caravan wel verzekerd? Dan vereist uw verzekeraar waarschijnlijk dat u een SCM goedgekeurd slot gebruikt. Controleer de vereisten van uw verzekeringsmaatschappij zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Belangrijkste kenmerken

  • Past op AKS 1300
  • Ongekeurd
  • Gehard staal
  • Eenvoudig in gebruik

Meer diefstalbeveiliging

Met een disselslot voor de caravan maakt u het dieven moeilijk om uw voertuig mee te nemen. Voor nog meer bescherming van uw voertuig kunt u ook een wielklem aanschaffen. Deze zorgt ervoor dat het niet mogelijk is om met de caravan te rijden. Ook kunt u uw caravan beschermen tegen indringers. Gimeg heeft een ruim assortiment aan diverse soorten diefstalbeveiliging. U kunt bijvoorbeeld een slotje bevestigen op de deur van uw caravan, zodat deze niet makkelijk geopend kan worden. Of schaf een kluis aan om uw meest waardevolle eigendommen in op te bergen. Met deze voorzorgsmaatregelen kunt u heerlijk van uw vakantie genieten.

Met het AL-KO steekslot maakt u het dieven lastig om uw caravan mee te nemen. Combineer dit disselslot met andere soorten diefstalbeveiliging voor een optimale bescherming van uw eigendommen. Zo gaat u met een veilig en onbezorgd gevoel op vakantie.

Spécifications
Marque Al-ko
Modèle AKS 1300
EANCode 8712757039845
Couleur Primaire Argent
External article number 245737
Largeur du produit (cm) 4,5
Hauteur (cm) 1,5
Longueurt (cm) 13,5
Poids net (kg) 0,11
Garantie 2 année
Matériel Échantillon
Application verrouillage de couplage

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours