AL-KO Cadenas pour Compact AK160-300

No. d'article 7205800
Bent u niet verzekerd maar wilt u wel graag uw caravan beschermen tegen diefstal? Dan kunt u een ongekeurd koppelingslot gebruiken. Het AL-KO beugelslot is universeel toepasbaar en sluit de opening waar de koppelingskogel zich bevindt volledig af. Heeft u wel een SCM gekeurd slot nodig? Bekijk dan
Prix de vente conseillé
€ 58,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Bent u niet verzekerd maar wilt u wel graag uw caravan beschermen tegen diefstal? Dan kunt u een ongekeurd koppelingslot gebruiken. Het AL-KO beugelslot is universeel toepasbaar en sluit de opening waar de koppelingskogel zich bevindt volledig af. Heeft u wel een SCM gekeurd slot nodig? Bekijk dan de AL-KO Safety Premium lijn.

Universeel beugelslot

Als uw caravan gestolen wordt bent u niet alleen uw voertuig kwijt, maar ook uw bagage. Dat wilt u natuurlijk voorkomen! Dit beugelslot van AL-KO is een goede manier om uw caravan hiertegen te beveiligen. Het slot wordt door de opening waar de koppelingskogel zich bevindt gestoken, waardoor het dit gat afsluit. Zo kunnen dieven uw caravan niet aankoppelen en meenemen. Het AL-KO beugelslot is een simpele vorm van diefstalbeveiliging. Hij past op de AK 160-300

Belangrijkste kenmerken

  • Past op AK 160-300
  • Ongekeurd
  • Gehard staal
  • Eenvoudig in gebruik

Meer diefstalbeveiliging

Met een disselslot voor de caravan maakt u het dieven moeilijk om uw voertuig mee te nemen. Voor nog meer bescherming van uw voertuig kunt u ook een wielklem aanschaffen. Deze zorgt ervoor dat het niet mogelijk is om met de caravan te rijden. Ook kunt u uw caravan beschermen tegen indringers. Gimeg heeft een ruim assortiment aan diverse soorten diefstalbeveiliging. U kunt bijvoorbeeld een slotje bevestigen op de deur van uw caravan, zodat deze niet makkelijk geopend kan worden. Of schaf een kluis aan om uw meest waardevolle eigendommen in op te bergen. Met deze voorzorgsmaatregelen kunt u heerlijk van uw vakantie genieten.

Met het AL-KO beugelslot maakt u het dieven lastig om uw caravan mee te nemen. Combineer dit disselslot met andere soorten diefstalbeveiliging voor een optimale bescherming van uw eigendommen. Zo gaat u met een veilig en onbezorgd gevoel op vakantie.

Spécifications
Marque Al-ko
Modèle AK 160
EANCode 8712757391080
Couleur Primaire Rouge
Couleur Secondaire Argent
External article number 247589
Largeur du produit (cm) 4,5
Hauteur (cm) 1,5
Longueurt (cm) 13,5
Poids net (kg) 0,11
Garantie 2 année
Matériel Échantillon

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours