AL-KO Antivol Safety Premium pour AK160 Ø50mm SCM

No. d'article 7217350
Slachtoffer worden van diefstal is zeer ingrijpend. Zeker als uw hele caravan wordt gestolen en u niet alleen uw caravan, maar ook uw bagage kwijtraakt. Gelukkig kunt u uw caravan beveiligen om het dieven een stuk lastiger te maken. Met dit compacte disselslot van AL-KO voorkomt u dat uw caravan
Prix de vente conseillé
€ 224,50
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Slachtoffer worden van diefstal is zeer ingrijpend. Zeker als uw hele caravan wordt gestolen en u niet alleen uw caravan, maar ook uw bagage kwijtraakt. Gelukkig kunt u uw caravan beveiligen om het dieven een stuk lastiger te maken. Met dit compacte disselslot van AL-KO voorkomt u dat uw caravan makkelijk meegenomen kan worden.

Compact disselslot

Een disselslot is een goede bescherming tegen caravandieven. U plaatst deze over de koppeling van de caravan en zet deze op slot. Zo voorkomt u dat de caravan aan een trekhaak gehangen kan worden. Het Safety Premium disselslot van AL-KO is vervaardigd uit een massieve staalconstructie om optimale veiligheid te bieden. De Safety Premium zet uw caravan op slot, zowel aangekoppeld achter de auto als afgekoppeld. Hij is zeer eenvoudig te gebruiken: u plaatst het slot op de koppeling, schuift de bout erdoor en sluit dit af. Nu kunt u zorgeloos genieten! De AL-KO disselsloten zijn zo ontwikkeld dat ze perfect passen op de daarvoor geschikte koppelingen; deze past op de AK 160.

Belangrijkste kenmerken

  • Past op AK 160
  • SCM goedgekeurd
  • Gehard staal
  • Eenvoudig in gebruik

Meer diefstalbeveiliging

Met een disselslot voor de caravan maakt u het dieven moeilijk om uw voertuig mee te nemen. Voor nog meer bescherming van uw voertuig, kunt u ook een wielklem aanschaffen. Het is altijd belangrijk om na te gaan wat voor diefstalbeveiliging uw verzekering voorschrijft. Bij sommige verzekeringen is een goedgekeurd disselslot genoeg, bij anderen moet deze gecombineerd worden met een wielklem. Ook kunt u uw caravan beschermen tegen indringers. Gimeg heeft een ruim assortiment aan diverse soorten diefstalbeveiliging. U kunt bijvoorbeeld een slotje bevestigen op de deur van uw caravan, zodat deze niet makkelijk geopend kan worden. Of schaf een kluis aan om uw meest waardevolle eigendommen in op te bergen. Met deze voorzorgsmaatregelen kunt u heerlijk van uw vakantie genieten.

Met het AL-KO Safety Premium disselslot maakt u het dieven lastig om uw caravan mee te nemen. Combineer dit disselslot met andere soorten diefstalbeveiliging voor een optimale bescherming van uw eigendommen. Zo gaat u met een veilig en onbezorgd gevoel op vakantie.

Spécifications
Marque Al-ko
Modèle AK 160
EANCode 4003718053883
Couleur Primaire Noir
External article number 1730543
Poids net (kg) 5,5
Garantie 2 année
Marque SCM
Matériel Échantillon
Application verrouillage de couplage

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours