AL-KO Antivol Safety Compact pour AKS2004/ AKS 3004 gris argenté

No. d'article 7205810
Bent u niet verzekerd maar wilt u wel graag uw caravan beschermen tegen diefstal? Dan kunt u een ongekeurd koppelingslot gebruiken. Het AL-KO Safety Plus slot valt geheel over de koppeling heen, waardoor maximale veiligheid gegarandeerd is. Heeft u wel een SCM gekeurd slot nodig? Bekijk dan de AL-KO
Prix de vente conseillé
€ 115,45
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Bent u niet verzekerd maar wilt u wel graag uw caravan beschermen tegen diefstal? Dan kunt u een ongekeurd koppelingslot gebruiken. Het AL-KO Safety Plus slot valt geheel over de koppeling heen, waardoor maximale veiligheid gegarandeerd is. Heeft u wel een SCM gekeurd slot nodig? Bekijk dan de AL-KO Safety Premium lijn.

Compact disselslot

Een disselslot is een goede bescherming tegen caravandieven. U plaatst deze over de koppeling van de caravan en zet deze op slot. Zo voorkomt u dat de caravan aan een trekhaak gehangen kan worden. Ook beveiligt dit slot de koppeling tegen uitboren. Het Safety Premium disselslot van AL-KO is vervaardigd uit een stevige staalconstructie om optimale veiligheid te bieden. Het koppelingslot is zowel stilstaand als rijdend te gebruiken. De AL-KO disselsloten zijn zo ontwikkeld dat ze perfect passen op de daarvoor geschikte koppelingen; deze past op de AKS 2004 en de AKS 3004.

Belangrijkste kenmerken

  • Past op AKS 2004 en AKS 3004
  • Ongekeurd
  • Gehard staal
  • Eenvoudig in gebruik

Meer diefstalbeveiliging

Met een disselslot voor de caravan maakt u het dieven moeilijk om uw voertuig mee te nemen. Voor nog meer bescherming van uw voertuig kunt u ook een wielklem aanschaffen. Deze zorgt ervoor dat het niet mogelijk is om met de caravan te rijden. Ook kunt u uw caravan beschermen tegen indringers. Gimeg heeft een ruim assortiment aan diverse soorten diefstalbeveiliging. U kunt bijvoorbeeld een slotje bevestigen op de deur van uw caravan, zodat deze niet makkelijk geopend kan worden. Of schaf een kluis aan om uw meest waardevolle eigendommen in op te bergen. Met deze voorzorgsmaatregelen kunt u heerlijk van uw vakantie genieten.

Met het AL-KO Safety Plus disselslot maakt u het dieven lastig om uw caravan mee te nemen. Combineer dit disselslot met andere soorten diefstalbeveiliging voor een optimale bescherming van uw eigendommen. Zo gaat u met een veilig en onbezorgd gevoel op vakantie.

Spécifications
Marque Al-ko
Modèle AKS 3004
EANCode 4003718028270
Couleur Primaire Gris
External article number 1310892
Largeur du produit (cm) 12
Hauteur (cm) 12
Longueurt (cm) 16
Poids net (kg) 1,96
Garantie 2 année
Marque TUV
Matériel Échantillon
Application verrouillage de couplage

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours