Thule transporteur de vélo Sport G2 Compact

No. d'article 7506410
Vind de ideale fietsendrager voor uw voertuigtype in het assortiment van Thule. De Thule Sport G2 fietsendragers zijn beschikbaar in verschillende modellen. De Sport G2 Compact is ontworpen voor busjes met dubbele achterdeuren en voor voertuigen met welvingen. Zo neemt u uw fietsen veilig en
Prix de vente conseillé
€ 329,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Vind de ideale fietsendrager voor uw voertuigtype in het assortiment van Thule. De Thule Sport G2 fietsendragers zijn beschikbaar in verschillende modellen. De Sport G2 Compact is ontworpen voor busjes met dubbele achterdeuren en voor voertuigen met welvingen. Zo neemt u uw fietsen veilig en gemakkelijk mee op reis.

Fietsendrager voor de achterwand

De Thule Sport G2 fietsendrager kan zowel op de rechter- als de linkerachterdeur gemonteerd worden. Ideaal aan deze fietsendrager is dat de deuren geopend kunnen worden met de fietsen erop. Deze fietsendrager heeft een draagvermogen van maximaal 35 kg en biedt ruimte aan 2 fietsen. De rails zijn van links naar rechts verschuifbaar en glijden soepen zodat u moeiteloos de beste positie voor uw fietsen vindt. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat uw fietsen stevig vastzitten: u kunt het platform met de hand vergrendelen, waardoor uw fietsen worden beveiligd tijdens het vervoer. De wielen worden geblokkeerd door riemen zodat ze niet schuiven tijdens het transport. Uw fiets komt veilig en stabiel aan op uw bestemming.

Belangrijkste kenmerken

  • Aantal fietsen: 2
  • Maximaal draaggewicht: 50 kg
  • Vergrendelbaar platform
  • Montageplaats: achterwand

Veilig en eenvoudig

De Thule Sport G2 is voorzien van afstandhouders die de fietsen goed op hun plek houden. De verstelbare, met zacht materiaal beklede afstandhouders kunnen gemakkelijk van links naar rechts worden verplaatst zodat ze in één lijn staan met uw fietsframe. Het is mogelijk om de knoppen van de afstandhouders te vervangen door knoppen met sloten, zodat uw fietsen meteen goed beveiligd zijn. Ten slotte is het goed om te weten dat het in Spanje en Italië verplicht is om bij fietsendragers op de achterwand een signaalbord voor uitstekende lading op te hangen. Thule verkoopt twee signaalborden: één geschikt voor Europa m.u.v. Spanje en één geschikt voor Spanje. Zo gaat u altijd goed voorzien op reis.

Deze fietsendrager van Thule maakt het makkelijk en veilig om uw fiets op reis te nemen. Vervoert u uw fiets liever op de dissel of in de garage van uw voertuig? Ook hiervoor biedt Thule oplossingen. Kies de optie die het best bij u past en geniet tijdens uw vakantie van talloze fietstochten.

Spécifications
Marque Thule
Modèle Sport G2
EANCode 5415182041676
Couleur Primaire Argent
Couleur Secondaire Noir
nombre de bicyclettes 2
External article number 307341
Largeur du produit (cm) 126
Profondeur (cm) 55
Hauteur (cm) 150
Poids net (kg) 7,2
Poids maximale (kg) 35
Garantie 2 année
Inclinable Non
Marque CE

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours