Thule transporteur de vélo Elite Van XT

No. d'article 7506400
De Elite Van XT fietsendrager is speciaal ontworpen om op de achterwand van een busje met dubbele achterdeuren geplaatst te worden. Dit model is geschikt voor montage op Ducato, Jumper en Boxer kampeerbusjes vanaf 2007. Zelfs wanneer het busje beladen is, kunnen de achterdeuren geopend worden. Uw
Prix de vente conseillé
€ 599,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

De Elite Van XT fietsendrager is speciaal ontworpen om op de achterwand van een busje met dubbele achterdeuren geplaatst te worden. Dit model is geschikt voor montage op Ducato, Jumper en Boxer kampeerbusjes vanaf 2007. Zelfs wanneer het busje beladen is, kunnen de achterdeuren geopend worden. Uw fietsen gaan veilig en eenvoudig mee op reis. 

Fietsendrager voor dubbele deuren

Wilt u uw fietsen meenemen wanneer u eropuit trekt met uw kampeerbusje? Met de Thule Elite Van XT doet u dat met het grootste gemak. De fietsendrager heeft een draaggewicht van 35 kg en biedt ruimte aan 2 fietsen. De fietsendrager is eenvoudig te monteren. Er hoeft niet geboord te worden, want hij wordt geklemd en verlijmd op de achterdeur van de kampeerbus. Wanneer hij niet gebruikt wordt, is de drager ook eenvoudig af te nemen. Hij wordt op één van de deuren gemonteerd, zodat de bus ook wanneer hij beladen is nog van achteren geopend kan worden. Naast deze zilverkleurige uitvoering is de Elite Van XT ook verkrijgbaar in het zwart. Welk model past het best bij u?

Belangrijkste kenmerken

  • Aantal fietsen: 2
  • Geschikt voor: Ducato, Jumper en Boxer
  • Maximaal draaggewicht: 35 kg
  • Montageplaats: achterwand

Veilig en eenvoudig

In deze fietsendrager staan uw fietsen altijd veilig en stabiel. De gebruiksvriendelijke wielgespen met ratelsluiting blokkeren de fietswielen zodat deze niet gaan rollen tijdens het transport. Ook is de fietsendrager voorzien van afstandhouders. De verstelbare, met zacht materiaal beklede afstandhouders kunnen gemakkelijk van links naar rechts verplaatst worden zodat ze in één lijn staan met uw fietsframe. Voor extra beveiliging van uw fietsen is het mogelijk om de knoppen van de afstandhouders te vervangen door knoppen met sloten. Ten slotte is het goed om te weten dat het in Spanje en Italië verplicht is om bij fietsendragers op de achterwand een signaalbord voor uitstekende lading op te hangen. Thule verkoopt twee signaalborden: één geschikt voor Europa m.u.v. Spanje en één geschikt voor Spanje. Zo gaat u altijd goed voorzien op reis.

Deze fietsendrager van Thule maakt het makkelijk en veilig om uw fiets op reis te nemen. Vervoert u uw fiets liever op de dissel of in de garage van uw voertuig? Ook hiervoor biedt Thule oplossingen. Kies de optie die het best bij u past en geniet tijdens uw vakantie van talloze fietstochten.

Spécifications
Marque Thule
Modèle Elite Van XT
EANCode 5415182041669
Couleur Primaire Argent
Couleur Secondaire Noir
nombre de bicyclettes 2
External article number 307340
Largeur du produit (cm) 130
Profondeur (cm) 53
Hauteur (cm) 125
Poids net (kg) 9,5
Poids maximale (kg) 35
Garantie 2 année
Inclinable Non
Marque CE

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours