Thule Porte-vélos Sport G2 Universal

No. d'article 7506020
Vind de ideale fietsendrager voor uw voertuigtype in het assortiment van Thule. De Thule Sport G2 fietsendragers zijn beschikbaar in verschillende modellen. De Sport G2 Universal is speciaal bedoeld voor voertuigen waarbij de ruimte beperkt wordt door een venster en/of bumper. Hij wordt bevestigd
Prix de vente conseillé
€ 359,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Vind de ideale fietsendrager voor uw voertuigtype in het assortiment van Thule. De Thule Sport G2 fietsendragers zijn beschikbaar in verschillende modellen. De Sport G2 Universal is speciaal bedoeld voor voertuigen waarbij de ruimte beperkt wordt door een venster en/of bumper. Hij wordt bevestigd aan de onderzijde van de caravan.

Fietsendrager voor de achterwand

De Thule Sport G2 Universal fietsendrager voor de caravan wordt aan de onderkant van uw voertuig gemonteerd. De fietsendrager heeft een draagvermogen van maximaal 38 kg en biedt ruimte aan 2 fietsen. De rails zijn van links naar rechts verschuifbaar en glijden soepel zodat u moeiteloos de beste positie voor uw fietsen vindt. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat uw fietsen stevig vastzitten: u kunt het platform met de hand vergrendelen, waardoor uw fietsen worden beveiligd tijdens het vervoer. De wielen worden geblokkeerd door riemen zodat ze niet schuiven tijdens het transport. Uw fiets komt veilig en stabiel aan op uw bestemming.

Belangrijkste kenmerken

  • Aantal fietsen: 2
  • Maximaal draaggewicht: 38 kg
  • Geschikt voor caravans met beperkte ruimte
  • Montageplaats: onderzijde

Veilig en eenvoudig

De Thule Sport G2 Universal is voorzien van afstandhouders die de fietsen goed op hun plek houden. De verstelbare, met zacht materiaal beklede afstandhouders kunnen gemakkelijk van links naar rechts worden verplaatst zodat ze in één lijn staan met uw fietsframe. Het is mogelijk om de knoppen van de afstandhouders te vervangen door knoppen met sloten, zodat uw fietsen meteen goed beveiligd zijn. Ten slotte is het goed om te weten dat het in Spanje en Italië verplicht is om bij fietsendragers op de achterwand een signaalbord voor uitstekende lading op te hangen. Thule verkoopt twee signaalborden: één geschikt voor Europa m.u.v. Spanje en één geschikt voor Spanje. Zo gaat u altijd goed voorzien op reis.

Deze fietsendrager van Thule maakt het makkelijk en veilig om uw fiets op reis te nemen. Vervoert u uw fiets liever op de dissel of in de garage van uw voertuig? Ook hiervoor biedt Thule oplossingen. Kies de optie die het best bij u past en geniet tijdens uw vakantie van talloze fietstochten.

Spécifications
Marque Thule
Modèle Sport G2
EANCode 5415182009249
Couleur Primaire Argent
Couleur Secondaire Noir
nombre de bicyclettes 2 (3)
External article number 306563
Largeur du produit (cm) 126
Profondeur (cm) 65
Hauteur (cm) 175
Poids net (kg) 8
Poids maximale (kg) 38
Garantie 2 année
Inclinable Non

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours