Thule Porte-vélos Sport G2 Hobby

No. d'article 7506030
Vind de ideale fietsendrager voor uw voertuigtype in het assortiment van Thule. De Thule Sport G2 fietsendragers zijn beschikbaar in verschillende modellen. De Thule Sport G2 W150 Hobby fietsendrager is speciaal ontworpen voor hobby-caravans vanaf 2004. Zo neemt u uw fietsen veilig en gemakkelijk
Prix de vente conseillé
€ 319,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Vind de ideale fietsendrager voor uw voertuigtype in het assortiment van Thule. De Thule Sport G2 fietsendragers zijn beschikbaar in verschillende modellen. De Thule Sport G2 W150 Hobby fietsendrager is speciaal ontworpen voor hobby-caravans vanaf 2004. Zo neemt u uw fietsen veilig en gemakkelijk mee op reis. Voor montage op Hobby caravans vanaf bouwjaar 2014 is een montage adapter vereist (artikelnummers: 9314001 en 9319251).

Fietsendrager voor de achterwand

De Thule Sport G2 W150 Hobby fietsendrager voor de caravan wordt aan de achterkant van uw voertuig gemonteerd. Deze fietsendrager heeft een draagvermogen van maximaal 50 kg en biedt ruimte aan 2 fietsen. Met de bijbehorende adapter kan de fietsendrager zelfs 3 fietsen dragen. De rails zijn van links naar rechts verschuifbaar en glijden soepel zodat u moeiteloos de beste positie voor uw fietsen vindt. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat uw fietsen stevig vastzitten: u kunt het platform met de hand vergrendelen, waardoor uw fietsen worden beveiligd tijdens het vervoer. De wielen worden geblokkeerd door riemen zodat ze niet schuiven tijdens het transport. Uw fiets komt veilig en stabiel aan op uw bestemming.

Belangrijkste kenmerken

  • Aantal fietsen: 2 (uitbreidbaar tot 3)
  • Maximaal draaggewicht: 50 kg
  • Montageplaats: achterwand

Veilig en eenvoudig

De Thule Sport G2 W150 Hobby is voorzien van afstandhouders die de fietsen goed op hun plek houden. De verstelbare, met zacht materiaal beklede afstandhouders kunnen gemakkelijk van links naar rechts worden verplaatst zodat ze in één lijn staan met uw fietsframe. Het is mogelijk om de knoppen van de afstandhouders te vervangen door knoppen met sloten, zodat uw fietsen meteen goed beveiligd zijn. Ten slotte is het goed om te weten dat het in Spanje en Italië verplicht is om bij fietsendragers op de achterwand een signaalbord voor uitstekende lading op te hangen. Thule verkoopt twee signaalborden: één geschikt voor Europa m.u.v. Spanje en één geschikt voor Spanje. Zo gaat u altijd goed voorzien op reis.

Deze fietsendrager van Thule maakt het makkelijk en veilig om uw fiets op reis te nemen. Vervoert u uw fiets liever op de dissel of in de garage van uw voertuig? Ook hiervoor biedt Thule oplossingen. Kies de optie die het best bij u past en geniet tijdens uw vakantie van talloze fietstochten.

Spécifications
Marque Thule
Modèle Sport G2
EANCode 5415182040877
Couleur Primaire Argent
Couleur Secondaire Noir
nombre de bicyclettes 2 (3)
External article number 307128
Largeur du produit (cm) 126
Profondeur (cm) 65
Hauteur (cm) 79
Poids net (kg) 6,8
Poids maximale (kg) 50
Garantie 2 année
Inclinable Non

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours