Thule Lift V16 avec 12 volt moteur

No. d'article 9316140
Gaat u voor gemak? Dan is de Lift V16 fietsendrager van Thule voor u de uitkomst. Dit model heeft een liftfunctie waardoor het op- en afladen van de fietsen een fluitje van een cent is. Met deze fietsendrager van hoge kwaliteit komen uw fietsen veilig en stabiel op uw bestemming aan. Fietsendrager

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Gaat u voor gemak? Dan is de Lift V16 fietsendrager van Thule voor u de uitkomst. Dit model heeft een liftfunctie waardoor het op- en afladen van de fietsen een fluitje van een cent is. Met deze fietsendrager van hoge kwaliteit komen uw fietsen veilig en stabiel op uw bestemming aan.

Fietsendrager met automatische liftfunctie

Met de Thule Lift V16 fietsendrager neemt u met het grootste gemak uw fietsen mee op reis. Deze fietsendrager voor de caravan of camper heeft een draagvermogen van 50 kg en biedt ruimte aan 2 (elektrische) fietsen. Als u de bijbehorende adapter monteert, kan de fietsendrager zelfs 3 fietsen dragen. Het plaatsen en afnemen van de fietsen is erg eenvoudig. Het platform kan namelijk door middel van de motor eenvoudig naar beneden worden gebracht, waardoor het een hoogte van 70 cm overbrugt. De 12 V-motor brengt het platform in slechts 40 seconden naar beneden. Tijdens transport kan het platform met de hand vergrendeld worden waardoor uw fietsen goed vast blijven zitten. Gebruikt u de fietsendrager niet? Dan kan hij gemakkelijk omhoog gezet worden.

Belangrijkste kenmerken

  • Aantal fietsen: 2 (uitbreidbaar tot 3)
  • Maximaal draaggewicht: 50 kg
  • Geschikt voor e-bikes
  • Liftfunctie (gemotoriseerd)
  • Montageplaats: achterwand

Veilig en eenvoudig

De Thule Lift V16 is voorzien van afstandhouders die de fietsen goed op hun plek houden. De verstelbare, met zacht materiaal beklede afstandhouders kunnen gemakkelijk van links naar rechts worden verplaatst zodat ze in één lijn staan met uw fietsframe. Het is mogelijk om de knoppen van de afstandhouders te vervangen door knoppen met sloten, zodat uw fietsen meteen goed beveiligd zijn. Daarnaast wordt de fiets stabiel gehouden door de ratelsluitingen en zelfklemmende wielhouders. Deze zijn verstelbaar zodat vervoer van fietsen met verschillende wielgroottes mogelijk is. Ten slotte is het goed om te weten dat het in Spanje en Italië verplicht is om bij fietsendragers op de achterwand een signaalbord voor uitstekende lading op te hangen. Thule verkoopt twee signaalborden: één geschikt voor Europa m.u.v. Spanje en één geschikt voor Spanje. Zo gaat u altijd goed voorzien op reis.

Deze fietsendrager van Thule maakt het makkelijk en veilig om uw fiets op reis te nemen. Vervoert u uw fiets liever op de dissel of in de garage van uw voertuig? Ook hiervoor biedt Thule oplossingen. Kies de optie die het best bij u past en geniet tijdens uw vakantie van talloze fietstochten.

Spécifications
Marque Thule
Modèle Lift V16
EANCode 5415182042925
Couleur Primaire Argent
Couleur Secondaire Noir
nombre de bicyclettes 2 (3)
External article number 307369
Largeur du produit (cm) 131
Profondeur (cm) 120
Hauteur (cm) 95
Poids net (kg) 18,1
Poids maximale (kg) 50
Inclinable Non

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours