Thule fietsendrager Elite G2 One Bike

No. d'article 7541000
De Thule Elite G2 One Bike is een veelzijdige fietsendrager waarmee u uw fiets veilig en gemakkelijk mee op reis neemt. Thule fietsendragers zijn uiterst veilig, omdat ze worden gemaakt van de beste materialen en worden getest volgens de hoogste normen. Ze zijn voorzien van de laatste innovaties en
Prix de vente conseillé
€ 409,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

De Thule Elite G2 One Bike is een veelzijdige fietsendrager waarmee u uw fiets veilig en gemakkelijk mee op reis neemt. Thule fietsendragers zijn uiterst veilig, omdat ze worden gemaakt van de beste materialen en worden getest volgens de hoogste normen. Ze zijn voorzien van de laatste innovaties en passen met hun eigentijdse design perfect op elk voertuigtype.

Fietsendrager voor de achterwand

De Thule Elite G2 One Bike fietsendrager voor de caravan of camper wordt aan de achterkant van uw voertuig gemonteerd. Deze compacte fietsendrager biedt ruimte aan 1 fiets. De rails zijn van links naar rechts verschuifbaar en glijden soepel zodat u moeiteloos de beste positie voor uw fietsen vindt. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat uw fiets stevig vastzit: u kunt het platform met de hand vergrendelen, waardoor uw fiets wordt beveiligd tijdens het vervoer. De wielen staan stabiel in de zelfklemmende, flexibele wielhouders die vervoer van fietsen met verschillende wielgroottes mogelijk maken.

Belangrijkste kenmerken

  • Aantal fietsen: 1
  • Maximaal draaggewicht: 30 kg
  • Montageplaats: achterwand 

Veilig en eenvoudig

De Thule Elite G2 One Bike is voorzien van een afstandhouder die de fiets goed op zijn plek houdt. Het is mogelijk om de knop van de afstandhouder te vervangen door een knop met een slot, zodat uw fiets meteen goed beveiligd is. Ten slotte is het goed om te weten dat het in Spanje en Italië verplicht is om bij fietsendragers op de achterwand een signaalbord voor uitstekende lading op te hangen. Thule verkoopt twee signaalborden: één geschikt voor Europa m.u.v. Spanje en één geschikt voor Spanje. Zo gaat u altijd goed voorzien op reis.

Thule maakt het makkelijk en veilig om uw fiets op reis te nemen. Vervoert u uw fiets liever op de dissel of in de garage van uw voertuig? Ook hiervoor biedt Thule oplossingen. Kies de optie die het best bij u past en geniet tijdens uw vakantie van talloze fietstochten.

 

Spécifications
Marque Thule
Série Elite
Modèle Elite G2 One Bike
EANCode 5415182056861
Couleur Primaire Argent
Couleur Secondaire Noir
nombre de bicyclettes 1
External article number 302047
Largeur du produit (cm) 131
Profondeur (cm) 41
Hauteur (cm) 80
Poids net (kg) 6,7
Poids maximale (kg) 30
Garantie 2 année
Inclinable Non

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours