Thule WanderWay 4th rail Kit

No. d'article 9321170
Zijn twee fietsen niet genoeg voor uw vakantie? Monteer dan de Thule WanderWay 4th rail kit en neem tot wel vier fietsen mee op reis! Uitbreiding voor Thule WanderWay fietsendrager De standaard versie van de Thule WanderWay fietsendrager biedt plek aan twee fietsen tegelijkertijd. Wilt u er meer
Prix de vente conseillé
€ 153,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Zijn twee fietsen niet genoeg voor uw vakantie? Monteer dan de Thule WanderWay 4th rail kit en neem tot wel vier fietsen mee op reis!

Uitbreiding voor Thule WanderWay fietsendrager

De standaard versie van de Thule WanderWay fietsendrager biedt plek aan twee fietsen tegelijkertijd. Wilt u er meer meenemen? Kies dan voor de Thule WanderWay 4th rail kit, die plek biedt aan een vierde fiets. De extra wielgoot wordt eenvoudig aan uw Thule Excellent fietsendrager toegevoegd. Uw fietsen blijven stevig op hun plek staan in deze wielgoot, dankzij de verstelbare wielhouders met pompgespen en de bijgeleverde fietsklem. het Thule-systeem van hoge kwaliteit weet u zeker dat uw fietsen veilig op uw bestemming aankomen.

Belangrijkste kenmerken

  • Uitbreidingsset voor Thule WanderWay
  • Geschikt voor Volkswagen T6
  • Inclusief Thule Bike Holder

Thule WanderWayfietsendrager

De Thule WanderyWay fietsendrager is speciaal ontwikkeld voor het Volkswagen T6 kampeerbusje. De pasvorm is perfect afgestemd op dit model. Hierdoor is de montage zeer eenvoudig. Dankzij de gemakkelijk te verstellen rails is ook het laden van de fietsen een eenvoudige klus. De fiets wordt vastgezet met afneembare fietsklemmen met vergrendelbare Thule AcuTight-knoppen met koppelbegrenzer. Wanneer deze klikken, weet u dat de optimale grip bereikt is. De fietsendrager heeft een verhoogde positie, waardoor de achterlichten en het kentekenplaat zichtbaar blijven. Gebruikt u de fietsendrager niet? Klap hem dan verticaal tegen de kofferbak aan, zodat hij niet uitsteekt.

Deze extra wielgoot maakt het mogelijk om een vierde fiets mee te nemen op uw Thule WanderWay fietsendrager. Dat bekent dat u gezellig met het hele gezin op pad kunt gaan!

Spécifications
Marque Thule
Série WanderWay
EANCode 0091021945470
Couleur Primaire Argent
Couleur Secondaire Noir
External article number 911700
Garantie 2 année
Marque CE

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours