Thule Slide-Out 550 12V Montageset Transit > 2015 V18

No. d'article 9735270
Wilt u een Thule Slide-Out Step V18 monteren op uw kampeerbusje? Dan heeft u deze montageset nodig. De montageset is bedoeld voor de Thule Slide-Out Step V18. Hij kan gebruikt worden voor Ford Transit modellen vanaf 2015. Wanneer u een opstapje op uw voertuig monteert, creëert u een veilige en
Prix de vente conseillé
€ 76,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Wilt u een Thule Slide-Out Step V18 monteren op uw kampeerbusje? Dan heeft u deze montageset nodig. De montageset is bedoeld voor de Thule Slide-Out Step V18. Hij kan gebruikt worden voor Ford Transit modellen vanaf 2015. Wanneer u een opstapje op uw voertuig monteert, creëert u een veilige en gemakkelijke opstap voor uzelf. 

Belangrijkste kenmerken

  • Geschikt voor Ford Transit modellen na 2015
  • Montageset voor Thule Slide-Out Step V18

Thule Slide-Out Steps

Met de Slide-Out Steps van Thule zorgt u ervoor dat u uw voertuig heel gemakkelijk kunt betreden. Mooi aan deze steps is dat u een maximale bodemvrijheid behoudt. De trede wordt namelijk naar binnen of buiten uitgeschoven en hoeft niet uitgeklapt te worden onder het voertuig. De opstapjes worden gemaakt van geribbeld geanodiseerd aluminium en zijn voorzien van antislipstroken, zodat u niet uitglijdt. Voor nog meer veiligheid zijn de hoeken van de opstaptreden afgerond en is het mogelijk om ledverlichting toe te voegen voor optimale zichtbaarheid in het donker. U bedient de steps met een schakelaar die perfect past in het interieur van uw busje. Als er geen stroom is zijn ze ook eenvoudig handmatig te bedienen. 

De opstaptreden van Thule zijn van hoge kwaliteit en voorzien van de laatste innovaties. Met deze montageset monteert u ze gemakkelijk op uw Ford Transit. Zo geniet u optimaal van uw kampeervakantie.

Spécifications
Marque Thule
Couleur Primaire Argent
External article number 301484
Code EAN 5415182046169
Tension d'alimentation Volt 12 V

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
Il n'ya pas de commentaires pour le moment.
    Chargement en cours
    Chargement en cours