Truma gasslang W40 8 mm

No. d'article 5616400
Tijdens het kamperen is een gasvoorziening onmisbaar. U heeft diverse artikelen nodig: een gasfles, een gasdrukregelaar en, niet te vergeten, een gasslang. Met de Truma gasslang sluit u de gasfles aan op uw Truma MonoControl of DuoControl installatie. Zo kunt u in alle veiligheid koken, douchen en
Prix de vente conseillé
€ 16,35
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Tijdens het kamperen is een gasvoorziening onmisbaar. U heeft diverse artikelen nodig: een gasfles, een gasdrukregelaar en, niet te vergeten, een gasslang. Met de Truma gasslang sluit u de gasfles aan op uw Truma MonoControl of DuoControl installatie. Zo kunt u in alle veiligheid koken, douchen en verwarmen. In ons assortiment vindt u voor iedere aansluiting een passende slang.

Truma gasslang

Deze slang van Truma maakt het gebruiken van een gasfles nog veiliger. De slang is 40 cm en is gemaakt van rubber. De ingangsaansluiting varieert per land; deze slang is niet geschikt voor Frankrijk. Houd er rekening mee dat gasslangen gevoelig zijn voor uv-licht, zeker als ze van rubber gemaakt zijn. Dit kan ervoor zorgen dat gasslangen buiten vaker vervangen moeten worden. Bouwt u een gasslang in een voertuig in? Let er dan op dat de slang in een vloeiende bocht ligt. Als hij een te strakke bocht maakt, kan hij gaan scheuren.

Belangrijkste kenmerken

  • Ingangsaansluiting: 1/4 inch links
  • Uitgangsaansluiting: knelkoppeling 8 mm
  • Materiaal: rubber
  • Lengte: 40 cm

Controleer uw gasslang

Voor uw veiligheid is het belangrijk om uw gasslang jaarlijks te controleren. Dat doet u door de slang te buigen en hem strak te trekken. Verschijnen er scheurtjes? Dan is hij aan vervanging toe. Over het algemeen moeten lagedrukslangen elke drie jaar vervangen worden en hogedrukslangen elke vijf jaar. Truma hanteert een gebruiksduur van maximaal tien jaar. Op de gasslang staat de datum waarop hij is gemaakt, zodat u kunt zien hoe lang de slang al meegaat. Wanneer u de nieuwe gasslang gaat aansluiten, kunt u met een beetje water en afwasmiddel controleren of er geen lekkage is. Als er bellen ontstaan, zit er een lek bij de aansluiting. Zorg ervoor dat dit verholpen is voordat u uw gasinstallatie gebruikt.

Deze slang van Truma is de ideale gasslang voor op de camping. Onthoud dat veiligheid altijd voorop staat. De gasslang dient aangesloten te worden door een ervaren monteur en voordat u uw gasinstallatie gebruikt, moet deze gecontroleerd worden op lekdichtheid.

Spécifications
Marque Truma
Modèle gasslang
EANCode 4052816024103
External article number 50615-01
Longueurt (cm) 0,8
Poids net (kg) 0,124

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours