Gimeg tuy de gaz PVC 3/8 inch gauche X 8mm 100cm triomatic

No. d'article 5709470
Met een goede gasinstallatie geniet u tijdens het kamperen van allerlei gemakken. Zo kunt u verwarmen, koelen en lekker koken op uw gasfornuis. U hebt diverse artikelen nodig: een gasfles, een gasdrukregelaar en, niet te vergeten, een gasslang. In ons assortiment vindt u voor iedere aansluiting een
Prix de vente conseillé
€ 10,95
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Met een goede gasinstallatie geniet u tijdens het kamperen van allerlei gemakken. Zo kunt u verwarmen, koelen en lekker koken op uw gasfornuis. U hebt diverse artikelen nodig: een gasfles, een gasdrukregelaar en, niet te vergeten, een gasslang. In ons assortiment vindt u voor iedere aansluiting een passende slang.

Gimeg pvc gasslang

Een gasslang vervoert het gas van de gasfles naar uw gasleiding, zodat u uw gasinstallatie kunt gebruiken. Deze slang van Gimeg ten behoeve van een Triomatic-regelaar is gemaakt van pvc en heeft een lengte van 1 meter. Houd er rekening mee dat gasslangen gevoelig zijn voor uv-licht. Dit kan ervoor zorgen dat gasslangen buiten vaker vervangen moeten worden. Bouwt u een gasslang in een voertuig in? Let er dan op dat de slang in een vloeiende bocht ligt. Als hij een te strakke bocht maakt, kan hij gaan scheuren.

Belangrijkste kenmerken

  • Ingangsaansluiting: 3/8 inch links
  • Uitgangsaansluiting: knelpilaar 8 mm
  • Materiaal: pvc
  • Lengte: 1 m

Controleer uw gasslang

Voor uw veiligheid is het belangrijk om uw gasslang jaarlijks te controleren. Dat doet u door de slang te buigen en hem strak te trekken. Verschijnen er scheurtjes? Dan is hij aan vervanging toe. Over het algemeen moeten lagedrukslangen elke drie jaar vervangen worden en hogedrukslangen elke vijf jaar. Op de gasslang staat de datum waarop hij is gemaakt, zodat u kunt zien hoe lang de slang al meegaat. Wanneer u de nieuwe gasslang gaat aansluiten, kunt u met een beetje water en afwasmiddel controleren of er geen lekkage is. Als er bellen ontstaan, zit er een lek bij de aansluiting. Zorg ervoor dat dit verholpen is voordat u uw gasinstallatie gebruikt.

Deze pvc gasslang van Gimeg is de ideale slang voor in uw voertuig. Onthoud dat veiligheid altijd voorop staat. De gasslang dient aangesloten te worden door een ervaren monteur en voordat u uw gasinstallatie gebruikt, moet deze gecontroleerd worden op lekdichtheid.

Spécifications
Marque Gimeg
Modèle PVC gasslang
EANCode 8712757040247
Couleur Primaire Orange
Largeur du produit (cm) 2
Hauteur (cm) 2
Longueurt (cm) 100
Poids net (kg) 0,21
Garantie 2 année
Connection de entree 3/8 inch gauche
Connection de sortie raccord à compression 8  mm
Matériel PVC
Pression de travail (mbar) 16

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours