Gimeg tuy de gaz PVC 1/4 inch gauche X 8mm marine 75cm

No. d'article 5708880
Op de boot is een gasvoorziening onmisbaar. U heeft er diverse artikelen voor nodig: een gasfles, een gasdrukregelaar en, niet te vergeten, een gasslang. Zo kunt u in alle veiligheid koken op de boot en gebruikmaken van de kachel en de koelkast. In ons assortiment vindt u voor iedere aansluiting een
Prix de vente conseillé
€ 19,95
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Op de boot is een gasvoorziening onmisbaar. U heeft er diverse artikelen voor nodig: een gasfles, een gasdrukregelaar en, niet te vergeten, een gasslang. Zo kunt u in alle veiligheid koken op de boot en gebruikmaken van de kachel en de koelkast. In ons assortiment vindt u voor iedere aansluiting een passende slang.

Gimeg gasslang voor watersport

Met een gasslang transporteert u gas van uw gasfles naar uw gasleiding. U plaatst hem tussen de leiding en de gasdrukregelaar. Deze Gimeg gasslang is voorzien van een messing koppeling (verplicht in de watersport) en een rvs huls, waardoor hij uitermate geschikt is voor boten. Via de gasleiding wordt het gas geleid naar uw kooktoestel, kachel en koelkast. De slang is 75 cm en is gemaakt van pvc. Bouwt u een gasslang in een voertuig in? Let er dan op dat de slang in een vloeiende bocht ligt. Als hij een te strakke bocht maakt, kan hij gaan scheuren.

Belangrijkste kenmerken

  • Ingangsaansluiting: 1/4 inch links
  • Uitgangsaansluiting: knelpilaar 8 mm
  • Materiaal: pvc
  • Lengte: 75 cm

Controleer uw gasslang

Voor uw veiligheid is het belangrijk om uw gasslang jaarlijks te controleren. Dat doet u door de slang te buigen en hem strak te trekken. Verschijnen er scheurtjes? Dan is hij aan vervanging toe. Over het algemeen moeten lagedrukslangen elke drie jaar vervangen worden en hogedrukslangen elke vijf jaar. Op de gasslang staat de datum waarop de gasslang is gemaakt, zodat u kunt zien hoe lang de slang al meegaat. Wanneer u de nieuwe gasslang gaat aansluiten, kunt u met een beetje water en afwasmiddel controleren of er geen lekkage is. Als er bellen ontstaan, zit er een lek bij de aansluiting. Zorg ervoor dat dit verholpen is voordat u uw gasinstallatie gebruikt.

Deze slang van Gimeg is de ideale gasslang voor op de boot. Onthoud dat veiligheid altijd voorop staat. De gasslang dient aangesloten te worden door een ervaren monteur en voordat u uw gasinstallatie gebruikt, moet deze gecontroleerd worden op lekdichtheid.

Spécifications
Marque Gimeg
Modèle PVC gasslang
EANCode 8712757219575
Couleur Primaire Orange
Longueurt (cm) 75
Poids net (kg) 0,18
Garantie 2 année
Connection de entree 1/4 inch gauche
Connection de sortie raccord à compression 8  mm
Matériel PVC
Pression de travail (mbar) 20

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours