Flexible 100 cm blue/noir

No. d'article 5629930
Heeft u een LPG installatie in uw voertuig geïnstalleerd? Dan komt de LPG vulslang goed van pas voor het vullen van uw LPG fles. Ideaal voor als u onbezorgd wil rondreizen met uw camper. LPG vulslang Als u met de camper rondreist door Europa, dan kan het in sommige landen lastig zijn om uw
Prix de vente conseillé
€ 81,95
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Heeft u een LPG installatie in uw voertuig geïnstalleerd? Dan komt de LPG vulslang goed van pas voor het vullen van uw LPG fles. Ideaal voor als u onbezorgd wil rondreizen met uw camper.

LPG vulslang

Als u met de camper rondreist door Europa, dan kan het in sommige landen lastig zijn om uw gasfles te laten vullen. Zeker in Zuid-Europese landen zoals Frankrijk en Italië is dat het geval. Om te voorkomen dat u in ieder land een andere fles moet kopen, is een LPG installatie een handige oplossing. Zo’n installatie wordt vaak door de dealer ingebouwd. LPG is gestandaardiseerd, waardoor u op vakantie zelf uw LPG fles kunt vullen met deze rubber slang van 100 cm. U plaatst de vulslang tussen de buitenvuller en een goedgekeurde, daarvoor bestemde LPG fles. Let op: vul hem nooit zelf met een verloopstuk. Of u een vulslang met recht haakse of recht rechtse aansluiting nodig heeft, hangt af van de inbouwaansluiting en toepassing. Kortom, met deze vulslang profiteert u van gemak: u kunt uw fles veilig van buitenaf vullen zonder telkens de (zware) fles eruit te halen.

Belangrijkste kenmerken

  • Ingangsaansluiting: 1/2 inch SAE
  • Uitgangsaansluiting: 1/2 inch SAE
  • Materiaal: rubber
  • Lengte: 100 cm
Spécifications
Marque Gimeg
Modèle Vulslang
EANCode 8712757358304
Couleur Primaire Noir
Longueurt (cm) 100
Garantie 2 année

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours