Vanne à faible débit de pression, 1/4 inch filetage à gauche x 1/4 inch gauche gauche fil externe

No. d'article 5710231
Wilt u er zeker van zijn dat u uw gas altijd veilig gebruikt? Bekijk dan de doorstroombegrenzer van GOK. Deze sluit de gastoevoer bij een slangbreuk of een grote lekkage. U sluit hem aan op een gasdrukregelaar van 30 mbar. Wat heeft u nodig om gas te gebruiken? Om gas te gebruiken voor uw
Prix de vente conseillé
€ 40,85
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Wilt u er zeker van zijn dat u uw gas altijd veilig gebruikt? Bekijk dan de doorstroombegrenzer van GOK. Deze sluit de gastoevoer bij een slangbreuk of een grote lekkage. U sluit hem aan op een gasdrukregelaar van 30 mbar.

Wat heeft u nodig om gas te gebruiken?

Om gas te gebruiken voor uw gasinstallaties heeft u in eerste instantie een gasfles en een gasdrukregelaar nodig. In een gasfles zit standaard een gemiddelde druk van ongeveer 2 tot 8 bar. Deze hoge druk is voor veel apparatuur niet geschikt. Daarom comprimeert de gasdrukregelaar dit naar werkbare druk voor uw installatie. Alle drukregelaars van GOK zijn van het allerhoogste veiligheidsniveau en voldoen aan de Europese normen en voorschriften. Zij hebben allemaal een CE-keurmerk. Voor optimale veiligheid dient u uw gasregelaar iedere 5 jaar te vervangen. Het productiejaartal vindt u op uw regelaar. Voor extra veiligheid bevestigt u ook een doorstroombegrenzer op de gasdrukregelaar.

Belangrijkste kenmerken

  • Werkdruk: 30 mbar
  • Ingangsaansluiting: 1/4 inch
  • Uitgangsaansluiting: 1/4 inch

Wat doet de doorstroombegrenzer?

De doorstroombegrenzer is een extra stukje veiligheid dat ervoor zorgt dat er geen gas ontsnapt wanneer dat niet de bedoeling is. Wanneer de gasslang breekt of scheurt en er een gaslek ontstaat sluit de begrenzer de gastoevoer af. Zo kan er geen gas ontsnappen in een afgesloten ruimte en worden gevaarlijke situaties voorkomen. Dit type doorstroombegrenzer van GOK is geschikt om aan te sluiten op een gasdrukregelaar van 30 mbar.

Spécifications
Marque Gimeg
EANCode 8712757411665
Couleur Primaire Chrome
Largeur du produit (cm) 2
Hauteur (cm) 2
Longueurt (cm) 6
Poids net (kg) 0,07
Garantie 2 année
Connection de entree 1/4 inch
Connection de sortie 1/4 inch gauche
Marque CE
Facilités de sécurité Protection de rupture de tuyau
Pression de travail (mbar) 30
Type verpakking Blister

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours