GOK detendeur universel avec sécurité et manomètre 1/4 inch gauche 30mbar

No. d'article 5600701
Als u regelmatig gaat kamperen dan weet u het wel: een gasdrukregelaar is een onmisbaar item in uw campinguitrusting. Hiermee sluit u uw gasfles gemakkelijk aan op uw apparatuur. Deze regelaar beschikt over een afblaasbeveiliging en een manometer. Bij gebruik van gas staat veiligheid altijd voorop.
Prix de vente conseillé
€ 33,95
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Als u regelmatig gaat kamperen dan weet u het wel: een gasdrukregelaar is een onmisbaar item in uw campinguitrusting. Hiermee sluit u uw gasfles gemakkelijk aan op uw apparatuur. Deze regelaar beschikt over een afblaasbeveiliging en een manometer. Bij gebruik van gas staat veiligheid altijd voorop.

Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig?

Wanneer u gaat kamperen werkt veel apparatuur op gas. In een gasfles zit standaard een gemiddelde druk van ongeveer 2 tot 8 bar. Deze hoge druk is niet geschikt voor uw toestel, want de meeste apparatuur op de camping heeft een werkdruk van 30 of 50 millibar. Daarom heeft u een gasdrukregelaar nodig. Deze reduceert de gasdruk naar werkbare druk voor uw installatie. Alle drukregelaars van GOK zijn van het allerhoogste veiligheidsniveau en voldoen aan de Europese normen en voorschriften. Zij hebben allemaal een CE-keurmerk. Voor optimale veiligheid dient u uw gasregelaar iedere 5 jaar te vervangen. Het productiejaartal vindt u op uw regelaar.

Belangrijkste kenmerken

  • Werkdruk: 30 mbar
  • Doorstroomcapaciteit: 1,5 kg/h
  • Ingangsaansluiting: DIN
  • Uitgangsaansluiting: 1/4 inch links
  • Toepassing: geschikt voor voertuigen

Wanneer gebruikt u de gasdrukregelaar met afblaasbeveiliging van GOK?

Deze gasdrukregelaar met 1/4 inch links van GOK reduceert de gasdruk naar 30 mbar. Hij is geschikt voor gasflessen met een DIN aansluiting. Op de 1/4 inch links uitgangsaansluiting kan een gasslang met schroefkoppeling aangesloten worden. Deze gasdrukregelaar met afblaasbeveiliging zorgt er bij een defect voor dat het gas ontsnapt via het afblaasventiel, waardoor gevaarlijke situaties worden voorkomen. De regelaar is daarom speciaal bestemd voor gebruik in voertuigen. Gebruik hem altijd in een afgesloten en goed geventileerde ruimte en nooit bij een open verbranding of wanneer er een gasfles in de directe omgeving van de aangesloten apparatuur staat. Deze gasregelaar beschikt ook over een manometer, die de flesdruk weergeeft. Het is een geschikt instrument om de gasinstallatie op lekkage te controleren.

Met deze gasdrukregelaar van 30 millibar met afblaasbeveiliging sluit u uw gasfles met het grootste gemak aan op uw installatie. Wilt u bij open vuur gas gebruiken? Bijvoorbeeld om lekker te barbecueën? Dan heeft u een standaard gasdrukregelaar zonder afblaasbeveiliging nodig. Ook deze vindt u in het assortiment van Gimeg.

Spécifications
Marque Gimeg
Série Universeel
Modèle Universeel afblaas 1/4 links 30mb
EANCode 8712757453726
Couleur Primaire Argent
Largeur du produit (cm) 10,3
Hauteur (cm) 6
Longueurt (cm) 11,8
Poids net (kg) 0,32
Capacité 1500
Garantie 2 année
Connection de entree DIN
Connection de sortie 1/4 inch gauche
Marque CE
Facilités de sécurité Protection anti-arrachement
Pression de travail (mbar) 30
Type verpakking Blister

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours