GOK detendeur Campingaz 1/4 inch gauche 30mbar

No. d'article 5600651
Als u regelmatig gaat kamperen dan weet u het wel: een gasdrukregelaar is een onmisbaar item in uw campinguitrusting. Hiermee sluit u uw gasfles gemakkelijk aan op uw apparatuur. Veiligheid stat voorop! Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig? Wanneer u gaat kamperen werkt veel apparatuur,
Prix de vente conseillé
€ 15,95
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Als u regelmatig gaat kamperen dan weet u het wel: een gasdrukregelaar is een onmisbaar item in uw campinguitrusting. Hiermee sluit u uw gasfles gemakkelijk aan op uw apparatuur. Veiligheid stat voorop!

Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig?

Wanneer u gaat kamperen werkt veel apparatuur, zoals een kooktoestel, kachel of barbecue, op gas. In een gasfles zit standaard een gemiddelde druk van ongeveer 2 tot 8 bar. Deze hoge druk is niet geschikt voor uw toestel, want de meeste apparatuur op de camping heeft een werkdruk van 30 of 50 millibar. Daarom heeft u een gasdrukregelaar nodig. Deze reduceert de gasdruk naar werkbare druk voor uw installatie Alle drukregelaars van GOK zijn van het allerhoogste veiligheidsniveau en voldoen aan de Europese normen en voorschriften. Zij hebben allemaal een CE-keurmerk. Voor optimale veiligheid dient u uw gasregelaar iedere 5 jaar te vervangen. Het productiejaartal vindt u op uw regelaar.

Belangrijkste kenmerken

  • Werkdruk: 30 mbar
  • Doorstroomcapaciteit: 1,0 kg/h
  • Ingangsaansluiting: Campingaz
  • Uitgangsaansluiting: 1/4 inch links
  • Toepassing: geschikt voor buitengebruik

Wanneer gebruikt u de gasdrukregelaar van GOK?

Het is belangrijk dat de werkdruk van de gasdrukregelaar overeenkomt met de aangesloten apparatuur. Wanneer u niet de juiste drukregelaar gebruikt, heeft u kans op steekvlammen of kan het apparaat niet goed werken. Deze gasdrukregelaar met 1/4 inch links van GOK reduceert de gasdruk naar 30 mbar. De ingangsaansluiting van deze regelaar is geschikt voor Campingaz gasflessen. Op de 1/4 inch links uitgangsaansluiting kan een gasslang met schroefkoppeling aangesloten worden. Deze regelaar is geschikt voor recreatief buitengebruik. Bijvoorbeeld voor de barbecue, buitenkeuken of buitenverwarming. 

Met deze gasdrukregelaar van 30 millibar sluit u uw gasfles met het grootste gemak aan op uw installatie. Wilt u binnen gas gebruiken? Bijvoorbeeld in uw camper, caravan of boot? Dan heeft u een gasdrukregelaar met afblaasbeveiliging nodig. Ook deze vindt u in het assortiment van Gimeg.

Spécifications
Marque Gimeg
Série Campingaz
Modèle Campingaz 1/4 links 30mb
EANCode 8712757453672
Couleur Primaire Argent
Largeur du produit (cm) 6,5
Hauteur (cm) 5
Longueurt (cm) 10,7
Poids net (kg) 0,19
Capacité 1000
Garantie 2 année
Connection de entree Campingaz
Connection de sortie 1/4 inch gauche
Marque CE
Pression de travail (mbar) 30
Type verpakking Blister

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours