Gimeg universel régulateur réglable 0-4bar entree kombi/sortie 3/8 inch gauche avec le tuyau de protection de rupture

No. d'article 5600450
Met de instelbare gasdrukregelaar van Gimeg reduceert u de gasdruk naar 0-4 bar. Hiermee is deze regelaar geschikt voor professioneel gebruik. Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig? In een gasfles zit standaard een gemiddelde druk van ongeveer 2 tot 8 bar. Deze hoge druk is voor veel
Prix de vente conseillé
€ 39,95
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Met de instelbare gasdrukregelaar van Gimeg reduceert u de gasdruk naar 0-4 bar. Hiermee is deze regelaar geschikt voor professioneel gebruik.

Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig?

In een gasfles zit standaard een gemiddelde druk van ongeveer 2 tot 8 bar. Deze hoge druk is voor veel apparatuur niet geschikt. Daarom heeft u een gasdrukregelaar nodig. Deze reduceert de gasdruk naar werkbare druk voor uw installatie. Alle drukregelaars van Gimeg zijn van het allerhoogste veiligheidsniveau en voldoen aan de Europese normen en voorschriften. Zij hebben allemaal een CE-keurmerk. Voor optimale veiligheid dient u uw gasregelaar iedere 5 jaar te vervangen. Het productiejaartal vindt u op uw regelaar.

Belangrijkste kenmerken

  • Werkdruk: 0-4 bar
  • Doorstroomcapaciteit: 6 kg/h
  • Ingangsaansluiting: combi, geschikt op DIN of Shell
  • Uitgangsaansluiting: 3/8 inch
  • Toepassing: geschikt voor industrieel gebruik

Pas uw instelbare gasdrukregelaar aan uw apparatuur aan

Het is belangrijk dat de werkdruk van de gasdrukregelaar overeenkomt met de aangesloten apparatuur. Wanneer u niet de juiste drukregelaar gebruikt, heeft u kans op steekvlammen of kan het apparaat niet goed werken. Met deze drukregelaar kunt u de gasdruk reduceren naar 0-4 bar. Hij is instelbaar, zodat u hem handmatig op het juiste aantal bar kunt zetten. Dankzij de combi ingangsaansluiting is deze regelaar geschikt voor gasflessen met een Shell of DIN aansluiting. Hij heeft een 3/8 inch uitgangsaansluiting. De gasdrukregelaar is daarnaast voorzien van slangbreukbeveiliging. Als de slang wordt beschadigd, activeert de beveiliging en stopt de gastoevoer. Vanwege de hoge werkdruk en de grote doorstroomcapaciteit is deze drukregelaar geschikt voor grootgebruikers. 

Spécifications
Marque Gimeg
Série Instelbaar
Modèle Instelbaar 3/8 links 0-4bar
EANCode 8712757466917
Couleur Primaire Rouge
Poids net (kg) 0,41
Connection de entree Kombi
Connection de sortie 3/8 inch gauche
Facilités de sécurité Protection de rupture de tuyau
Pression de travail (mbar) 4000

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours